Ahoj, ve čtvrtek 4.1. jsem postoupila hysteroskopii provedena diagnostika a odebrání vzorků sliznice. Ten den jsem se z nemocnice vracela s lehkým špinění, to přetrvávalo do soboty. V neděli jsem lehce zakrvácela ( též mě to vyděsilo) od pondělí se to zmírnilo, ale stále přetrvává špinění, dnes už je to 7 den, ale stále růžově špiním. Je to normální? Jak jste to měli vy? Byla to jen diagnostická hysteroskopie
Ja mela klasicke 6ti nedeli. 3 dny nic 2 dny zas jo. Polypy v deloze. Mozna vetsi zakrok. Bylo tam i siti a zalepovani.
Ale ccan 5tyden jsem dostala klasicou MS
Ahoj, tak ještě stále přetrvává občasné růžové špinění. Ve čtvrtek to budou 3 týdny. Je to ještě normální?
@lencaa11 no já jsem si za 2,5 m. prošla tímto: 10.11 porod, 1.12 kyretáž ze které jsem skončila 6.12.v nemocnici kvůli krvácení ( zde mi podávali léky na zastavení krvácivosti a pichali oxytocin), 4.1. hysteroskopie. Jen pár dní od listopadu jsem byla bez krvácení či špinění. Doteďka ještě nejsem v pohodě a už bych to vše chtěla mít zasebou
@leni92 ahoj mala by som otázku už dva roky má trápia silné bolesti dělohy nemôžem chodiť ani do práce som úplne paralyzovaná .Podstúpila som hysteroskopiu všetko úplne v poriadku rovnako odbery vysetrenia aj citologie.Nrviem si už dať rady ...nemôžem 14rokov otehotnieť mám za sebou ivf aj iui
@ankaa32 možná bych zašla do ENDO cetra zda tam není tento problém https://facebook.com/groups/1381878202123373/ na FB je skupinka
@leni92 může to bejt i 14 dní ono než se zaceli to místo po tom odebrání někdy to může bejt i déle chce to čas