Ahoj všichni,dnes jsem dostala opět už po 3x termín na hysterektomii.Byla mi op.odložena kvůli velké břišní kýle.Mam v břiše síťku a presxbricho 6 velkých jizev z před.operací.Proto musí být řez úplně nizoučko (aby se nepoškodí síťka),kde už jizvu mám asi 30 let a na ní plastiku.Mam ted o 50 kg více než tehdy a bricho v místě jizvy má převis.Doktor řekl že to bude oříšek..že se to bude špatně hojit.Mam si sehnat fén na studený vzduch a prý budu neustále fenovat a omývat aby byla jizva suchá a hojila se.Take řekl že se budou snažit mě propustit co nejdříve, abych nechytla v nemocnici infekci.
Máte s tímto někdo skušenosti..špatné hojení...jizva na silném břiše..fénování?Jdu na operaci.17.3.
Moc dekuji za reakce
Moc dekuji za reakce
@oosona Má zkušenost po císaři, to bude asi podobné - hodně ležet na zádech (kůže se natáhne), jizvu odkrytou a "větrat" (něco hodit přes trup, něco přes nohy a břicho prostě volné). Určitě kalhotky, které budou až pod jizvou (nebo žádné, ale zase aby ti nebyla zima). Já teda nosila i vložky, hodily se ty síťované, poporodní, s tím, že jsem si je nějak motala, aby byly pod jizvou (to už si nepamatuji).
Jinak teda mně se to hojilo "uvnitř" špatně a pořád jsem pak lítala na čištění. Nicméně zvenčí super, doktor nechtěl věřit, že mám nějaké problémy, ukázal to až ultrazvuk. Tak držím pěsti, ať je vše ok.