Hormonální nerovnováha. Dají se vsugerovat těhotenské příznaky?

thali02
8. čer 2022

Krásný den, dámy,

chtěla bych se zeptat, zda se dají vsugerovat těhotenské příznaky, i když se žena o těhotenství cíleně nesnaží.

Každý den trpím nevolností, šílenou únavou, bolestí podbříška. Někdy je bolest jako před menstruací, jindy je to spíše bodavá bolest. V podbříšku jsem dokonce přibrala. No a nálady šílené, jako na horské dráze, chvíli jsem v klidu, pak mě něco naštve a z toho se mi chce hned brečet, vlastně se mi chce brečet poslední dobou pořád. Testy jsou ovšem negativní. Na gynekologii se chystám příští týden, stejně jako k praktické lékařce.

Říkám si, že třeba jde o nějakou hormonální nerovnováhu, ale vůbec nevím, jak s tím teď bojovat. Šíleně mě to vyčerpává a jsem z toho nešťastná. S tou nevolností si ještě nějak poradím, ale ty nálady jsou opravdu hrozné. Nepoužíváte nějaké bylinky nebo něco, co by mě mohlo hodit do pohody, dokud se nedostanu k lékaři?

loylii
8. čer 2022

@thali02 měla jsem to podobne a byla to cysta. Ta produkuje hormony a bylo mi děsně. 5cm v průměru

janulejean
8. čer 2022

@thali02 Na hormonální nerovnováhu po potratu jsem užívala tinkturu jeřáb ptačí.