Dobrý den, prosím mám na Vás dotaz??? Užívala jsem homeopatika Folliculinum a Luteinum. Od homeopata mě byli předepsány brát- folliculinum 8-20.den cyklu a Luteinum 16-25.den cyklu. Mají to být homeopatika na upravení cyklu, jenže jsem dnes 40 den už a pořád se mi MS nedostavila. Jenom kousky krve a to občas. Minimum. Bolest bříška mám už přes týden, ale pořád nic. Mohu se zeptat na radu, co mám dělat??? děkuji moc
Dobrý den, pokud Vám homeopat předepsal výše uvedená homeopatika na základě informací získaných z homeopatického vyšetření, během kterého měl možnost prozkoumat nejen Váš zdravotní stav v současnosti, fyzický i psychický, ale také Váš zdravotní stav v minulosti (většinou takový vstupní pohovor trvá 1-2 hodiny), pak je to správně a homeopatika by měla fungovat, obávám se však, že ve Vašem případě tomuto tak nebylo a homeopatika Vám byla doporučena jen na základě jednoho symptomu, tedy chybějící menstruace, bohužel homeopatie však takto nefunguje, neexistuje jeden lék pro všechny pacienty se stejným problémem, ale těch léků jsou destíky. A právě proto, že homeopatie ke každému pacientovi přistupuje individuálně a snaží se najít skutečnou příčinu problému či dané nemoci, je v převažující většině úspěšná a přesná. Mějte se krásně a pokud byste potřebovala poradit, bez váhání se ne mne obracejte 🙂