Zdravím Vás mé drahé, už to budou dva roky kdy nemuzu otěhotnět. Podstoupila jsem laparoskopii, kde mi vzali pravý vejcovod. Podstoupila jsem dvě IUI a nic. Teď mi schválili lazne na spodek. Mate některá zkušenost ze pomohly? Jedu na tři týdny a vrátím se v cyklu kdy bude moci být další IUI pokud bude folikul na levé straně což už je tři měsíce pokaždé od operace. Myslíte ze je tam vetsi šance na otěhotnění po tech lázních?
@jednaholkaa jako ze ji mám napsat?😉
@berushe14 Zkus se kouknout na clanky na jejim profilu. Ma tam i linky na skupiny ktere to zde resily..
Ahoj, s lázněmi neporadím. Snažíme se přes 2 roky, mám za sebou 3 cykly s clostilbegytem, 5 IUI, 1 IVF a všechno neúspěšné. Žádný problém u nás zatím zjištěn nebyl. 😔
@janca209 Ja na ten CAR moc neverim v tech situacich kde neni jasne kde je problem. To je jako kdybych prijela s autem do servisu, ktery nejede, a rekli me, ze sice nevi kde je problem, ale ze ho opravi. Ja tam byla taky, na nic presli takze uz to resim jinde.
@jednaholkaa Já sem z toho taky v rozpacích, problém zatím žádný a jen válím peníze a mužu se zeptat jak to teda řešíš?
Ano po lázních jsem do dvou měsíců otěhotněla jejich účinech doznívá i několik měsíců po nich.Držím palce!
@janca209 jak nebyl problem zjisten? Co genetika mate? Co hormon.testy? Pct test? A vse kolem? My si tedy udelali na vse mozne testy id partnera i moje aby hned bylo videt. Co mate v horm.ptofilu? V dokumentaci?
@jednaholkaa taky si rikam pokud ma vsechny testy, a ze jich neni malo tak CAR mi neprijde jako OK. Protote vyslwdky mluvi jasne...
@absintka19 Ovulaci mám, na utz všechno v pořádku, HP v pořádku, průchodnost v pořádku. Manžel spermiogram v pořádku, teď akorát čekáme na výsledky genetiky. Imunologii mi vyšetřovat nechtějí.
@lennus o to asi vic vi, pry lazne jsou super 🙂