Ahojte holky mám jeden menší problém, řeknu předem že nejsem těhotná a ani jsem nebyla. Můj problém je že mám pořád pocit ve vagíně že se mi chce na záchod ale když jdu tak nic.. mám to už dlouho a teď se mi to zhoršilo, cítím to teď víc a furt chodím na záchod a nemůžu ani spát, je to prostě pocit že furt musím na malou ale vlastně nemusím jestli mě holky chápete. Potřebovala bych pomoc. Děkuju
Ano přidávám se. Vypadá to na zánět močového měchýře
@svetilkova201 Taky bych to viděla na zánět močových cest. Určitě si zajdi k doktorce, to samo nepřejde.
Vím, že se to neděje jen me, ale už mě to trápí, s přítelem se nám nedaří..chceme mimi. Co máme udělat?
@svetilkova201 deje se ti to uz déle a nesla si k doktorovi? Proč? Tipuji na zánět mocaku
Taky hlasuju pro zanet. Kdyz je to tak dlouho, tak dr. V zacatku pomahaji brusinky a urologicky caj
.
Dobrý den, holky, chci se zeptat našla jsem zde značku naturevia.cz a hledala si tam ty doplňky a narazila jsem na věci na zánět močového měchýře. Měly jste od tam nějaké výrobky? Jsou tam i ty kanadské brusinky.
@svetilkova201 Ja měla takový pocit, když jsem měla zánět močového měchýře;) nemohla jsem spat, každou chvíli jsem musela na záchod, a tam nic. K tomu se přidala bolest a pálení při curani. Zajdi k doktorce.