Ahojte.
Dnes jsem týden po porodu, resp. večer to bude týden, dělali mi nástřih a vlastně celý týden mi bylo dobře, trošku to bolelo, tahalo, prostě byl ten spodek logicky citlivý, ale přišlo mi, že je to den ode dne lepší. Až do včerejška odpo kdy to začalo tak jako víc bolet, možná trošku pálit.. krom jizvy teda i hodně ty kosti okolo, jak kdybych tam měla modřiny. Na pohled to vypadá podle mě normálně, neotekle, jen to prostě dost bolí a hůř se mi sedí. Včera jsme byli poprvé na procházce, tak možná jsem to přehnala. No nevím, nevím co je normální, bojím se aby se mi to nějak nezanítilo třeba. Tak jestli radši jet k dr nebo ještě počkat.. Očistky odchází momentálně jako tmavší hustější krev.. to je v pořádku?
Měla jsem to úplně stejně.. Přesně si vybavuju moje pocit, podle toho popisu..
Týden je ještě brzy po porodu na to, aby už nic nebolelo. Jestli muzu nevyžádanou radu, tak doporucuju koupel z řepíku.. Mě moc pomáhal 🙏
No radsi se zitra pujdu ukazat doktorce, at mam klid. Ja se prave divila jak mi ted bylo dobre a skoro to nebolelo.. tak me jen prekvapilo ze ‘uz to bylo dobre’ a ted to zaclo bolet zase 🤷🏼♀️
Ještě k těm bolavým kostem - ty mě při ovulaci a menstruaci bolely ještě rok po porodu 🤦♀️ Koupel v řapíku je fajn, mě doporučili koupele v dubové kůře a taky to hodně pomohlo 😊
Nu pokud si nejsi jistá, nech se zkontrolovat u dr, ale mě to palilo dlouho. Dlouho jsem se hojila a ready jsem bylapo půl roce, vše chce čas
Pokud se ti něco nezdá, nech se zkouknout od doktora. Mě se v den propuštění začalo rozpadat šití, tak mě šili ještě jednou. Za dva dny jsem jela na pohotovost, protože od večera všechno tak divně pálilo, ráno se přidal zápach a byla z toho infekce. Nechci tě strašit, s největší pravděpodobností je všechno v pořádku, ale za sebe říkám, že pokud se ti něco nezdá, tak hned k doktorovi.