Hnědý výtok 4 dny před ms. Máte zkušenost?

4. led 2023

Máte někdo zkušenosti s hnedym výtokem před MS? Já jej mám pravidelně cca 2 dny před jeden den zaspinim a pak dostanu MS. Ale teď už mám 4 dny jednou, dvakrát za den hnědý výtok. Nesmrdi, nic mě nebolí. Jen se mi to zdá hrozně divné že to trvá tak dlouho... Kamarádka říká že jsem těhotná a MS určitě nepřijde, ale mě to přijde divné, žádná jiná zmena se nekoná. Tak se bojím aby to nebyl spíš nějaký hormonální problém nebo tak.

lencaa11
4. led 2023

Někdy to je před Ms a někdy to značí těhotenství vyzkoušet tt za par dní

kakba
4. led 2023

Po detech to tak mam a rozhodne tehotna nejsem. Po detech toho mam zmeneneho vic nez pres.

kocila
4. led 2023

mám 20 let, naopak, když jsem byla těhotná, tak jsem nešpinila, ale pokud u tebe to není standardní, můžeš zkusit test v době vynechání...

helen_h
4. led 2023

Většinou špinění 1-2 dny, ale někdy se stane, že je to jinak, že se ms rozjíždí déle, může to být ovlivněno třeba psychicky apod., vyloženě nějaké hormonální problémy bych za tím nehledala. Uvidíte, co příště.

squezy
4. led 2023

Můžeš mit před ms už nízkou hladinu progesteronu, proto to špinění. Těhotenství si nemyslím. Sleduj, jestli to bude pravidelně, ale podle mě to budou hormony.

autor
4. led 2023

Díky moc, mě jen překvapilo že to trvá tolik dní. Nikdy se mi to nestalo. Třeba zítra už potvora přijde