Trochu intimni a predem se omlouvam.Muzu se zeptat jak dlouho trva nez pomuze mast(faktu) na hemoroidy?
Boli to a svedi. Netusim co s tim. Je z venku.
@merope tohle mazu 2-3 dny a nic.
Je pravda ze mam sve dny 🤷🏼♀️
Nemažeš toho tam moc? Já mazala krémem, ale i ten jsem potom utírala, protože jak toho tam je moc, je to vlhký a svědí to. Krém je opravdu na to, aby se hojila kůže. A hezky ošetřit všechny "záhyby" 😀.
@merope moc? Ja nevim.🤣
Já teda mažu spíš dubovou kúru mast a taky ne moc, někdy to cítím jak ta mast působí, ale většinou mám do 3 dnů klid.
U me furt nic 😔
Dobovou kůru bych zkusila dělají to v takovým gelíku
@goovana Uz zacinam byt opravdu nestastna😔
Věřím ja se jich po druhém porodu taky nemohla zbavit s tom rozdílem že já měla vnitřní...
@goovana Zítra zajedu do lekarny jeste pro cipky🤷🏼♀️
Zkus vyměnit krém. Já jeden čas zkoušela cosi z lékárny, ale výsledek nic moc, byla jsem i u Dr., ale nepomohla (kojila jsem). Tak jsem zkusila Ondřejovu mast, první tři namazání pálila jak čert, pak už dobrý a za tři dny klid.
@syslounek dekuji. Me prave napadla i chirurgie aby mi to,,urizly" pry to neboli 🤷🏼♀️
Ak je vonku, tak ja uz by som to riedila s doktorom.
Uz som bola na laser. Teraz som si nahmatala asi zase dalsieho "fesaka" ale kvoli letu ma vezme az v septembri. Som sa preventivne objednala. Zatal neboli a snazim sa to nezhorsit.
Obavam sa kvoli tomu postuujuceho tehotenstva a porodu
Mně po porodu pomohla mast Preparation H. Do dvou dnů bylo po problému. Nic jiného do té doby nezabíralo.
To svědění většinou je z toho, že tam je vlhko, porušená kůže a zapařuje se to 🙂. Takže pořádně omýt (jemně), jemně osušit, namazat a tak po 1-2 hodinách velmi opatrně osušit / namazat. Já už teda typicky mažu čímkoli, co je po ruce. Na dovolené jsem používala opalovací krém 🙂.
Do druhého dne by mělo být vcelku ok, pokud tam není nějaký větší problém. Ale i prasknuté do cca 2-3 dnů jsou při správné péči v pohodě.