Ahoj holky prosím o radu už jsem zoufalá.. Jsem 7 týdnu po porodu.. Zhruba 14 dní po jsem zjistila že se mi udělali 2 hemeroidy které pouze svědí neboli nekrvaci.. Používala jsem masticky za 14 dní jsem měla pokoj a tet se mě objevili znovu.. Tak koupu v dubové kuře mažu.. Myslíte že můžou sami zmizet nebo mam radši zajít k doktorovi? Zmizeli vám někomu měla jsem dost komplikací po porodu a ještě zase řešit tohle děkuji za rady
Za mě osobně je nejlepší variantou návštěva proktologie a zagumičkování uzlu, mazání z mé zkušenosti prostě jen zmírní příznaky, uzel se zatáhne zpět do konečníku, ale nevede to k jeho odstranění.
A přidala bych do stravy více rutinu a lněný nápoj a naopak žádný černý čaj, káva (což asi teď nepiješ), čokoláda, což jsou nejvíc dehydratující suroviny a to je u hemoroidů problém.
Detralex u mě na hemoroidy vliv neměl, ale je dobrý na posílení cévního systému jako celku...
to ja s tim bojuju az doted (2 roky), sice min, ale je to otravny. Byla jsem na proktologii, me to nakonec nebyly hemeroidy, ale trhliny.
Měla jsem v těhotenství a po porodu. Detralex ani masti nezabraly,až Cyklo3 fort na předpis.
@elis114 jdi k lékaři a nech si napsat Detralex 😉