Ahojky...jsem 7tydnu po porodu a mám asi vnější hemeroid nebo jestli mi vylezl vnitrni,nevim...ale už 14dnu bolí,zkousim ruzne masti a teď 3 den faktu cipky,bohužel zatim žádné zlepseni☹ Koukala jsem v Praze na soukromou kliniku Onclinic ( proctoclinic ) nebo Hemoclinic,nemate někdo zkušenost? Popripade doporucily byste někoho Praha a okoli. Budu moc vděčná za jakékoliv rady, už jsem lehce zoufala.
@mariekop dekuju za tip a tobe to na bolavy hemeroid zabralo? Mám strach,ze to neodezni a neumím si predstavit vůbec to teď nějak resit s miminkem
Já se s dovolením připichnu. Taky jeden mám. Teda měla jsem ho už v těhotenství. Dr. říkal,že se po porodu ztratí. Jsem dva měsíce po porodu a pořád ho tam mám 🤷
@veronikao87
@klara319
Během dvou až tří dnů byl pryč 🙂
No kdyby tam jen byl,tak to ani neresim,ale bolí mě při každé stolice pak ještě tak 6h než to odezni,tak mám trochu strach aby to zabralo☹
@veronikao87 Taky jsem to před pár měsíci řešila. Faktu vůbec nezabíralo. Střídala jsem ráno mast procto-glyvenol a večer před spaním čípek. Má v sobě lidocain, takže lehce umrtvuje a může se i při kojení. Stačilo mi jedno balení krému a čípků a bylo zahojeno.
@dolve a cipky jsi měla taky procto-glyvenol? Já tu mám ještě mast preparation-h.
Mě pokaždý 100% pomohly tyhle čípky . Minule mi stačilo zavaldet jen 3 dny https://www.drmax.cz/procto-glyvenol-cipky-10
@widowblack
@dolve
A zabralo vám to na vnější - vyhrezly? Úplně nepoznam momentalne...tak je dnes koupim a budu doufat🙏🙏
@veronikao87 5
@veronikao87 já měla takový menší vnější s ppmohlo záleží jak moc to máš ... ale za zkoužku dáš max 120k co to stojí
@veronikao87 jojo stejná značka masti i čípků, tomu jsem na cesty měla i ty jejich vlhčené ubrousky...měla jsem vnější i vnitřní hemoroid... Chce to trpělivost ale za chvíli to přestane bolet úplně
Resila jsem to same a zbavila se toho az skoro tri mesice po porodu jen diky cipkum preparation h. Ta bolest pred, behem a po byla neskutecna a presne, jak pisete, nekolik hodin po strasny muka. Tady byla uleva uz po prvnim cipku 😉
Tim nemyslim trimesicni lecbu temito cipky, ale nez jsem konecne nasla neco funkcniho..
@veronikao87 Dobrý den,můžu se zeptat jak jste dopadla? Mam red šílenou situaci a jsem po vyšetření z proktologie, ale vzhledem ke kojeni nemaji pry žádné cipky co pomohou. dekuji
@veronikao87 Ahojky, kup si tuhle mastičku je opravdu skvělá na hemoroidy, no vlastně úplně na vše 🙂😁