Ahoj holky, jdu si k vam pro radu😞 po porodu (2,5 roku) trpim na hemeroidy 😞 zkousim masticky, tabletky. Vzdy se to na chvili uklidni,ale pak je to zase zpatky😞 nejhorsi je to vzdy po stolici, to boli a krvaci😞 jedna se o vnejsi hemeroidy. Byla jste s tim nektera i na chirurgickem zakroku? Diky moc za vase odpovedi.
Zhodnotili to jako III.stupen. Ale dalo se to zvladnout. Nebylo treba ani lezet. Jen to pali. Do klasicke operace v narkoze bych nesla nikdy. Lidi pak trpi strasne a dlouho. Jsou min.na 6 tydnu vyrazeni z provozu.
@krutak1fle ahoj,mohu se zeptat kde jsi byla? Jsem 7 tydnu po porodu a momentalne dost trpim☹
@veronikao87 ja jsem byla v Tabore v Chir-Media
u Dr.Bendy. Delal mi to na vickrat, ale dost setrne. Nic extra prijemnyho, ale proti tomu, co jsem si prozila, to nic nebylo.
Jeste ten samy doktor operuje v celk.narkoze v soukr.plasticke klinice v Chotovinach.
Ahoj, ja byla. Cca 2 roky po porodu. Po porodu totiz muj zadek dopadl katastrofalne. Sestinedeli jsem nemohla sedet, lezet, chodit, nic. Nemohla jsem se poradne postarat o dceru. Mela jsem 3 vnejsi hem.velikosti svestky a mezitim neco maleho. O nastrihu jsem ani pres tu bolest nevedela. Bylo to jak tisic ziletek do konecniku. Znicilo mi to na nekolik mesicu vztah k dceri a hodne se mi to podepsalo na psychice. V porodnici nikdo neresil, jen mi byla po porodu doporucena navsteva proktokliniky. Vzhledem k narocnosti dcery jsem byla schopna to resit az dva roky po porodu. Mezitim se mi to vracelo v ruzne intenzite. Pouzivala jsem jen masti. Hodne jsem o tom cetla a na klasickou operaci bych nesla. Sla jsem na soukr.kliniku, kde ksem za jeden zakrok platila 4 tis. Zatim jsem byla na 4. Nejdrive mi laserem odstranili vnitrni. Mela jsem jich asi 8, ale nevedela jsem o nich . To byla celkem pohoda. Uvnitr nejsou nervova vlakna, takze jen chvilka s "vibratorem" v zadku. Citila jsem neprijemny tlak, ale ne bolest. Akorat jsem nesmela mesic na kolo, na kone apod. A dalsi tri navstevy bylo orezavani duplikatur (vytahane kuze kolem konecniku, zpusobene vnejsimi hem. a uriznuti vnejsich). Vzdy odstrihli kousek kuze, zasili a poslali do laborky. Nic prijemneho. Pichli do toho mista lokalni umrtveni, odsmikli kousek a zasili par stehama. Dost to palilo a oprudil se mi potom i zadek. Pokazde to bylo cca na 14 dni. Na tom jsem byla trikrat. Brali to postupne po kousickach a cekala jak se to zahoji a kolik toho jesze zbyde. Trapny mi byly hlavne kontroly, kdy klecis na 4 a roztahujou ti pulky. Nekdy se mi dovnitr tim roztazenim dostal vzduch a pak jsem "bublala". No trapne mi bylo. A jeste bych tak dvakrat potrebovala. Neco tam porad zbylo.. Jenze jsem mezitim otehotnela a ted trnu hruzou jak to zase dopadne. Jsem v 36tt a obcas se neco ozve. Momentalne se snazim vybojovat cisare. Moc se na to doktori netvari, ale snad to dopadne. Je to pro me mnohem mensi zlo.