Ahoj, nemáte prosím některá zkušenost s krvácením u začátku nasazení Gynexu? Momentálně mám cystu na vaječníku (endometriální či hemoragickou) a tak jsem nasadila Gynex v nejvyšším možném dávkování 3x7 kapek. Druhý den po začátku užívání jsem začala nejdříve špinit a pak krvácet....Trochu tlak v podbřišku a malé MS bolesti, jinak se cítím ok. Moc díky za jakoukoliv zkušenost.
T
@cekamnazazrak - poslední MS jsem měla 18.4., tak so říkám, zda to může být normální MS
proč by ne, pokud máš cystu a ta pak praskne, tak to spustí hormonální reakci.. já MS kvůli cystě nedostala, respektive se mi spustila až když ta cysta zmizela.. tedy je z mého pohledu logické, že se tak může stát i dřív, pokud praskne před běžným termínem MS.. ale jak říkám, pokud chceš mít jistotu, zašla bych v pondělí na gyndu - nebo tam alespoň zavolala.. pokud nebudeš mít nějaký extrémní problémy, tak bych to asi do pondělí neřešila... jen bych si dala trochu klidovější režim...
@cekamnazazrak : jj, taky to mám v plánu, šlo mi teď o víkend - jen prostě MS, sem tam sraženinka a mírný tlak v podbřišku (stejný stav od včerejšího večera, tak snad to bude stejné do pondělí)
ale říkám si, kdyby praskla cysta, zda bych necítila bolest, tohle je jak mírňoučká MS
noo, může a nemusí... já třeba skoro nic necítla (drobné jako by píchnutí, když jsem pak zpětně o tom přemýšlela), byť jsem cystu měla skoro 5cm.. kamarádka měla cystu menší a když jí praskla, tak měla takové bolesti - až zvracela, takže jela na pohotovost - tam jí tedy řekli, že jí praskla ta cysta.. takže asi jak kdo je citlivý nebo na druhu cysty nebo nevím...
tak teoreticky mohla ta cysta prasknout... a pak se rozjet klasická MS.. takhle jsem to měla já - i když tedy bez kapek... asi bych zašla na kontrolu ke gyndaři, koukne ultrazvukem a budeš mít jasno..