V úterý jsem byla na gynekologii s tím, že mám hustý bílý výtok a že mě neskutečně pálí a svědí pipka. Dr mě prohlédla, vzala stěr a že si mám zavolat v pondělí. Krom toho mi teda řekla, že používám špatnou kosmetiku a že si mám koupit nějakou na intimní partie. Tak jsem letěla do krámu. Poctivě se tím meju i několikrát denně a stejně se z toho můžu už po💩💩💩. Přijde mi, že je to snad i horší a horší a nijak se to nezlepšuje. Před 5dny mi skončila MS . A tenhle problém jsem měla i při minulé MS (po skončení)... Nemáte zkušenosti s nějakými tabletami či něčím co je dostupné v lékárně bez receptu 😶... Děkuju. Musím počkat do po co mi řekne
Určitě nějakou mastičku na vnější použití a i tablety. Zeptala se ti, jestli máš pálení při močení nebo během močení? Pokud bys měla po močení, je třeba zaléčit infekci zevně, pokud během, měla bys dostat ATB na zánět močového měchýře. Z vlastní zkušenosti mi ale vždycky pomohly jakékoliv tablety, co mají v lékárně.
@marcicek84 Jasně, ona se snaží zjistit příčinu a proto je kráva, jo? A ty máš krišťálovou kouli, že hned víš, o co se jedná?
@j.a.n.i ano,pricinu muze se snazit zjistit,ale prece nenecham pacienta tyden trpet,min.mela zatim neco dat co ulevi s tim,ze v pondeli kdyztak lecbu zmeni,takto postupuje kazdy normalni doktor.Bily vytok je s nejvetsi pravdepodobnosti kvasinka.A nezlob se na me kdyz fakt svedi a pali pipina,tak je to k zblazneni a je to dost neprijemne,nekdy nemuzes ani sedet ani pracovat,za me lekar,ktery necha pacienta bez pomoci neni lekar na svem miste.
Mně vždy pomohly Boraxove globule a zevně jsem potirala bílým jogurtem.To je taková první pomoc a pak uvidíte, co vyjde ze steru. Jinak s tím mytim intimním mycim gelem několikrát denně bych to neprehanela, stačí bohatě jednou denně. Držte se a ať je brzy lépe!
@marcicek84 Tak na první pomoc si něco koupím v lékárně a nemusí mi to snad říkat doktor, ne. Nicméně píše, že to má již po druhé MS, takže je jednak na místě zjišťovat příčinu a ne slepě něco doporučovat a druhak by doma měla něco na tu první pomoc mít, když to evidentně není poprvé.
@j.a.n.i tak on ten doktor min.neco doporuci nebo pise recept,ze jo.
Mela ti dat rovnou bobule, to budou urcite kvasinky. Zkus jenamazol, je normalne v lekarne
Určitě bych nepoužívala mycí gely každý den a vůbec vícekrát denně. To ti to ještě zhorší, často se mi to stávalo taky po menstruaci, vadily mi parfémované vložky, mycí gely, ....Umývala bych se čistou vodou a koupila si v lékárně něco na kvasinky. Pokud mám kvasinku , tak mi lékařka napíše clotrimazol čípky a mast, jsou volbě prodejné.
Nezlob se na me,ale ta doktorka je krava,ona by vydrzela se svedenim a palenim az do pondeli? To je kvasinka,v lekarne mas plno volne prodejnych masti a globuli na to,bez se tam potadit,myslim,ze dobry byl jenamazol,canesten,gynopevaryl