Gynekologické problémy. Jak dál řešit?

12. led 2022

Omlouvám se za anonymitu.
S partnerem máme kondomem chráněný sex, vlastně do mě ani prsty nestrká a i přes to mám zapáchající vodnatý výtok. Hygienu dodržuji, jak před tak i po. Neustále mi vychází bakteriální vaginoza i přes to, že do sebe vkládám tablety pro srovnání PH.
Nevíte prosím, jak tohle dál řešit a nebo přímo o klinice, kde se tím zabývají ? Já chci normálně sexuálně žít 😔

lencaa11
12. led 2022

Asi bych to řešila na gynekologii může to bejt alergie na kondom či nemusí sedět ty tablety

autor
12. led 2022

@lencaa11 Měla jsem to i po normálním styku a bez tablet. Celý život to bylo ok, pak jsem měla vztah ve kterém ty problémy začaly a od tý doby se mě to drží zuby nehty. Neustále jsem měla vkládací ATB apod.

lencaa11
12. led 2022

Tak bych si nechala udělat komplexní vyšetření a i jinou značku ochrany a i chlap by se měl taky nechat vyšetřit

xnikax1
12. led 2022

Určitě by se měl nechat vyšetřit i chlap, jestli se vždycky prelecis a chlap ne, tak to může být pořád dokola.

do_mi_ni_ka321
26. led 2022

Tiež som mala tento problém a musím povedať, že pri každodennom výtoku je to už veľmi nepríjemné a otravné. Gynekológ mi vždy povedal, že je všetko v poriadku a tiež mi vždy dal čipky, mastičky, tie mi dokonca privodili aj iné problémy. Preto som sa rozhodla zvoliť cestu GW produktov, po 2-3 mesiacoch mávam výtok už len pár dni pred a po menštruácii. Na ďalšej gyn. prehliadke som o tom povedala lekárovi a v týchto produktoch ma len podporil.
Ak budete chcieť vedieť viac, kľudne mi napíšte súkromnú správu.