Omlouvám se za anonymitu.
S partnerem máme kondomem chráněný sex, vlastně do mě ani prsty nestrká a i přes to mám zapáchající vodnatý výtok. Hygienu dodržuji, jak před tak i po. Neustále mi vychází bakteriální vaginoza i přes to, že do sebe vkládám tablety pro srovnání PH.
Nevíte prosím, jak tohle dál řešit a nebo přímo o klinice, kde se tím zabývají ? Já chci normálně sexuálně žít 😔
@lencaa11 Měla jsem to i po normálním styku a bez tablet. Celý život to bylo ok, pak jsem měla vztah ve kterém ty problémy začaly a od tý doby se mě to drží zuby nehty. Neustále jsem měla vkládací ATB apod.
Tak bych si nechala udělat komplexní vyšetření a i jinou značku ochrany a i chlap by se měl taky nechat vyšetřit
Určitě by se měl nechat vyšetřit i chlap, jestli se vždycky prelecis a chlap ne, tak to může být pořád dokola.
Tiež som mala tento problém a musím povedať, že pri každodennom výtoku je to už veľmi nepríjemné a otravné. Gynekológ mi vždy povedal, že je všetko v poriadku a tiež mi vždy dal čipky, mastičky, tie mi dokonca privodili aj iné problémy. Preto som sa rozhodla zvoliť cestu GW produktov, po 2-3 mesiacoch mávam výtok už len pár dni pred a po menštruácii. Na ďalšej gyn. prehliadke som o tom povedala lekárovi a v týchto produktoch ma len podporil.
Ak budete chcieť vedieť viac, kľudne mi napíšte súkromnú správu.
Asi bych to řešila na gynekologii může to bejt alergie na kondom či nemusí sedět ty tablety