GynCentrum Hloubětín. Jakého doktora si vybrat?

peggy_5
21. dub 2017

Ahoj, chodíte některá do Gyncentra v Hloubětíně? Jak jste spokojené v rámci "snažilkovské" péče? A ke komu chodíte?? J8 tam chodím pár let, ale zatím jsem chodila jen jednou ročně na preventivky a tak jsem o tom víc nepřemýšlela, ale teď se snažíme, tak zjišťuji jestli je toto zařízení dobrá volba... Chodila jsem tam k jedné Mudr a ta byla skvělá, milá a všechno, ale už tam nepracuje a ta baba u které jsem byla v únoru, to byla katastrofa!!! Na ránu už mezi dveřma... Navíc mi řekla, že podle ultrazvuku mám nejspíš PCOS (z čehož jsem byla dost v šoku, protože podle doktorky před jsem vždy byla jak z učebnice anatomie), ale dál se se mnou o tom bavit nechtěla... Prý až se budeme snažit rok, tak se to začne nějak řešit.. Ani mi vlastně nevysvětlila o co jde, to jsem si musela vygůglit. A když jsem se jí ptala jak to teda mám dělat abych určila co nejpřesněji ovulaci, tak mi řekla že si mám koupit ovu testy a hotovo. A když jsem se teda ujišťovala jak fungují, tak řekla, že tam mám návod... Čímž mi moc nepomohla.. A po obdržení informace, že měřím teplotu mi oznámila, že to ji teď ani nezajímá.. No prostě totální nána... 😠 A tak chci vědět, jestli máte zkušenosti s jiným lékařem, který je k něčemu a nemá chování řeznického psa...

liynks
22. dub 2017

Myslím, ze tuhle nádheru jsem tam taky jednou schytala 😖 tak kdyžtak řeku, ze se už rok snažíte, navíc pokud by tam měl být nějaký problém. Jinak dr. Tutkovská je hrozně fajn, milá a vysvětluje, jinak i dr. Jandejsek, ale k tomu ráno, odpoledne bývá trochu protivný...

radule2
22. dub 2017

Mohu doporučit dr. Bollardt, je skvělá. Mám za sebou jedno těhotenství a porod a péče byla dokonalá. Předtím jsem měla zamlklý potrat a revizi a paní doktorka mi moc pomohla.

fullera
22. dub 2017

Já mám výborné zkušenosti s Gynreou v Počernicích. Když jsme se snažili, tak mi paní doktorka dala spoustu rad včetně takových těch "babských" myšleno v dobrém slova smyslu. Zároveň mě uklidňovala, že je opravdu normální, že rok snažení je v "normě"... Nicméně vzhledem k tomu, že mi už bylo přes 30 roků, řekla nám, že nic nezkazíme tím, když se poradíme v CAR a vypsala nám žádanku.
Nakonec se opravdu ukázalo, že bez CAR bychom teď našeho prcka nemohli čekat a začlo se s léčbou. Přeci jen to chtělo genetické a jiné vyšetření, které se v běžných gynekologických ordinacích ani nedají dobře provádět.
Mojí mamce tam paní doktorka zachránila potíže s nádorem - odloveno naštěstí v úplném počátku. Nic nenechá zanedbat...
Škoda, že jsem se teď musela kvůli těhotenství přehlásit blíže k domovu (už nejsem pražská)... Vidím ten markantní rozdíl!
Zkus se poptat, zda by Tě vzali...

anetka9
1. lis 2018

Ahojda, potřebuju někoho, kdo tam v poslední době prošel těhotenstvím? Prosím, mám pár otázek🙂