Zdravím všechny, předem se omlouvám za anonym ale je to pro mě hodně citlivé téma..
To mi ten novej rok pěkně začíná…😄
Dnes jsem byla u svého gynekologa, od porodu mě při sexu bolel poševní vchod až hráz. Myslela jsem, že to bude nějaký nepovedený steh ale gyndař přišel s tím, že to jsou bradavičky😳 Buď se to dá rozleptat, nebo vypálit dusíkem a ještě mi nabídl očkování ( stojí cca 12tis) což je fakt pálka.
Prý teď vstupuje v evropě nová vakcina do klinické studie a měla bych to očkování zadarmo s tím, že bych chodila na krev a ultrazvuk. Ale já jsem posránek a bojím se, aby mi to neudělalo něco😃 Jinak nevzpomenu si na název, možná jste o tom někdo slyšel?
Jde mi o to, byl někdo z vás na tom vypalovaní či rozleptání? Nemám je venku jsou fakt skoro až uvnitř a nedokážu si to představit😁 a co si myslíte o té studii? Šly by jste do toho?
@lencaa11 Nene:( byla to nějaká vakcína, tady je jen nějaká pěna a gel, jestli jsem četla správně
Ano to píšou až na konci to je pěna na kůži po tom odstranění já spíš myslela zda myslíte ty bradavičky píšou tam způsob odstranění a očkování je to většinou od HPV viru atd ...
Nebylo to toto ? https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=...