Genitálni bradavičky. Byla jste některá na vypalování či rozleptání?

2. led 2023

Zdravím všechny, předem se omlouvám za anonym ale je to pro mě hodně citlivé téma..
To mi ten novej rok pěkně začíná…😄

Dnes jsem byla u svého gynekologa, od porodu mě při sexu bolel poševní vchod až hráz. Myslela jsem, že to bude nějaký nepovedený steh ale gyndař přišel s tím, že to jsou bradavičky😳 Buď se to dá rozleptat, nebo vypálit dusíkem a ještě mi nabídl očkování ( stojí cca 12tis) což je fakt pálka.
Prý teď vstupuje v evropě nová vakcina do klinické studie a měla bych to očkování zadarmo s tím, že bych chodila na krev a ultrazvuk. Ale já jsem posránek a bojím se, aby mi to neudělalo něco😃 Jinak nevzpomenu si na název, možná jste o tom někdo slyšel?

Jde mi o to, byl někdo z vás na tom vypalovaní či rozleptání? Nemám je venku jsou fakt skoro až uvnitř a nedokážu si to představit😁 a co si myslíte o té studii? Šly by jste do toho?

autor
2. led 2023

@lencaa11 Nene:( byla to nějaká vakcína, tady je jen nějaká pěna a gel, jestli jsem četla správně

lencaa11
3. led 2023

Ano to píšou až na konci to je pěna na kůži po tom odstranění já spíš myslela zda myslíte ty bradavičky píšou tam způsob odstranění a očkování je to většinou od HPV viru atd ...