Gardnerella. Setkal se s tím někdo opakovaně po sexu?

12. lis 2021

Setkal se tu prosím někdo s opakující se bakterií Gardnerella po sexu? Často sex nemáme, ze strany partnera. Bere antidepresiva. Když už ho jednou za 3-4 máme, okamžitě mám zánět a ze stěrů mi vyjde tahle bakterie, s tím, že je údajně chyba na mé straně. Že se mi naruší poševní PH a z toho to je. Já si nemohu pomoci. Utrácím i tisíce za mýdla, laktobacily. Já si prostě myslím, že je chyba ze strany partnera. Už mě to nebaví, je to furt dokola a ve finále už mi ani ten jeden sex za uherák za to nestojí. Je tu někdo, kdo se s tím setkal a opravdu to bylo ze strany partnera, tím pádem tzv. ping-pong. A co se týče kondomu. Budeme chtít dítě a celkově. Není to pro nás řešení.

maki90
13. lis 2021

Jednou jsem měla,laktobacily nezabraly, dostala jsem entizol partner automaticky taky. Potom už byl klid.

europa00
13. lis 2021

ahoj určitš je to i ze stany partnera muže být přenašeč, u gardenelly se prelečují vždy oba patneri ne jen žena a to celkováma ATB, pokud s tím máš až takové problemy doporučiji v přve řade oba se přelečit, a navíc pokud ti nic nezabíra laktobacily atd, zkus si nechat namíchat z tveho vlastního stěru vakcinu na gardenellu, pry tohle velmi pomáhá. a věř mi nedovim se ti, když jeste kvuli nic moc sexu pak trpíš na tuhle potvoru..a možná zkus vyměnit gynekologa pokud ti nenevrhl prelečení vás obou...a navíc někdy si prostě partneři sexuálně nesedí a roziko te infekce je větší. držím palce

syvi
30. pro 2021

Opakovane už přes rok a půl, nikdo neví co s tím.