Ahoj koníkovky,
zajímá mě Váš názor nebo zkušenosti. Dnes jsem byla u doktorky na preventivní prohlídce (jinak jsem 9 týdnů po ukončení těhotenství v 19tt kvůli vývojové vadě). Dělala mi UZ v 11 hod a říkala, že na pravém vaječníku mám útvar 28mm (podle ní je to spíš cysta, na folikul je to podle ní větší), následně ve 12 hod dělaný ovu testy (první tři ovu testy na foto), cca mezi 16 - 17 hodinou bolesti pravého vaječníku a prsou (typicky rozeznávám takto ovulaci - tedy aspoň před potratem to taky bylo) a potom dělaný ovu testy v 17 hod (poslední dva na foto).
Myslíte, že by to ještě mohla být ovulace? Nebo je opravdu útvar na to aby to byl oplodnění schopný folikul velký?
Děkuji za všechny názory a zkušenosti 🙂
@evaamichal20152015 mě přijde,že máš před ovu,ale kolikátý jsi dc?
@tammm 🙂 jsem 10DC - cyklus 25 dní
@evaamichal20152015 tak zkoušej testy dál,do 4 dnů by mohla být.
@tammm no spíš mě zaráží to, že doktorka si myslí, že ten útvar je na folikul moc velký, že spíš to bude cysta, ale to by asi nebyly pozitivní ovu testy nebo jo?nevíš jak maximálně může být velký folikul aby byl schopen oplodnění?
@evaamichal20152015 ani nejde o velikost,nebo jde,ale i velký může být prázdny.A to viděla jen jeden utvar? Pokud jo,tak asi spiš ta cysta by to mohla být.Ona nepozná folik od cysty,divný 🙂
@tammm no já nevím jak moc je to poznat...řekla "spíš", ale řekla, že se máme snažit dál, co kdyby náhodou...na netu jsem tu brouzdala a někdo psal, že folík mívá i 26mm, tak mi přijde, že by to ještě ten folík mohl být...no nic, asi naděje umírá poslední
@evaamichal20152015 třeba jo,držím palečky.U mě spíš mluvil na uzv v množném čísle,nikdy že by viděl jeden.Vždy víc třeba malých a jeden či dva větší.
A kolik Mm by měl mít když praskne ? Mě dr. Rekla ze to mam možná taky cystu. Že jich tam mam vic malých nevyrostlých a jeden který je velký tak 9-10 Mm a to bylo v pondeli.. kdy myslíte že by mohla byt ovu ? Bazalni teplota porad nízká..
@tammm tak toto dnešní dopolední ovu testy.prostě doufám že ovu bude
@evaamichal20152015 vypada to nadějně
@tammm doufám že mi LH nezveda spíš cysta,ale to si myslím,že by za pár dní nebyl slabší,no budu testovat a snažit se dál,cysta necysta 🙂
Prostě na to hupsnite,držím palečky.A postivě aspoň 4 dny bych znásilňovala 🙂
@evaamichal20152015 přesně tak,já tam možná taky mám pokud neodešla s ms a určitě mě nerozháže.