Fixní rovnátka, vypadla 1 separační gumička

veruli03
6. čer 2017

Dobrý den, minulý čtvrtek mi dali mezi zuby 4 separační gumičky. Docela mě to bolelo, už sem se těšila jak mi tento čtvrtek dá rovnátka ale teď se docela bojím. V sobotu jsem si nehtem drbla do zubu s gumičkou a nechtěně jsem si ji vyrypla prostě vyklouzla. Jinak mám v puse všechny zbylé tři. Ale bojím se toho že v tom jednom místě mám jen malou mezeru a nebude mi tam moct ty kroužky dát. Četla jsem diskuzi kde psali že o jim to tam dali i bez separačních gumiček... Co myslíte vy? Předem děkuju za odpovědi já už to chci mít za sebou.

tterrezz
6. čer 2017

Dobrý den, jestli tam mate alespoň nějakou díru, tak si myslím, že je to ok. Budou vám tam dávat takové tenké "kovové" ohraničení. Jsem tam gumičky taky neměla a v pohodě to tam dal ;)

veruli03
autor
6. čer 2017

@tterrezz moc děkuju 🙂 protože jinak měl volné termíny az začátkem prázdnin a to v bolestech (u separačních gumiček jsem trpěla fakt hodně takže jsem připravená že to bude hrůza) ano myslím to 🙂 tak nějakou tam mám tak snad, zkoušela jsem tu gumičku tam dát zpátky - marně

tterrezz
6. čer 2017

No upřímně není to nic příjemného 😀 ale vydržet se to dá ;) pro mě bylo asi horší to utahování každý měsíc a potom to sundavani ;)

hope09
7. čer 2017

Jestli ti ta gumička vypadla, tak už se zub o ten kousíček posunul a kroužek se kolem zubu vejde 😉 A neboj se toho, je to vždy pár dní trošku vopruz, ale výsledek stojí za to!! 🙂

anezka12347281
30. bře 2021

Prosím vás, mě říkají že mi dají rovnátka až 12 dubna, což je cca za dva týdny ale gumičky mam už tyden a dnes jdu na ortodoncii nevíte co mi tam budou dělat?