Ahoj,
ráda bych se zeptala, jak dlouho trvalo, než jste na sobě pocítily účinky femigardu...
😀 Tak já vybrala dvě balení a zatím nic 😀
Mě taky nepomohl spíš mi rozházel cykly ještě víc.
já zatím vybrala jednu lahvičku a začínám druhou. a MS nemám žádnou 😖
doufala jse, že by třeba femigard mohl zabrat a já bych se mohla obejít bez injekcí...
Já měla jednu lahvičku a maximální spokojenost, dokonce mi už svítí i 8tt🙂 Každýmu ale vyhovuje něco jiného....
Tak to gratuluju všem těhotným 🙂
Kdyby to tak chtělo zapůsobit stejným způsovem na všechny 😀
Ahoj holky..........mě pomohl ke srovnání cyklu....měla jse je šíleně dlouhé...až k 60ti dnům.Ale zabral asi až po 2 měsících.K těhu nepomohl..to až dr.v CARU 🙂 ale dokonce jsem po něm i ovulovala........
KAROL já vypila lahvičku a ještě nedorazila vůbec MS - jsem 49 DC... podle měření ani nedorazila OVU, tudíž těhotná opravdu nejsem... těžko říct, jestli to bylo tím, ale je to za rok měření můj vůbec první anovulák a zatím nejdelší cyklus - předtím jsem měla osobní rekord🙂 47 DC...
Ahoj karol.
Já jsem jedna z Femigarďaček.
Jsem jedna z mála, kterým Femigard dost rozházel cyklus 😒 Měla jsem pravidelnej, ale 25 dní. Ovu podle BT taky byla. No a po Femigardu se mi cyklus prodloužil až na 40 dní. Každej cyklus jiná délka a více méňe se mi to srovnalo až po hormonech... Ale opravdu jsem vyjímka 🙂
pikusa: díky, to je pozitivní zpráva 🙂 já mám tentokrát už 106. DC, takže nic moc. původně jsem se chtěla vyhnout vyvolávání, ale asi to jinak nepůjde
Ale všeobecně bych řekla, že bylinky jsou velký pomocníci, alespoň s kontryhelem jsem měla OVU do 26 DC a cykly do 33 DC a po vysazení kontryhele OVU nejdřív 29 DC a cykly se protáhly na 41 DC a teď tenhle ten prapodivnej cyklón... od vánoc jsem měla jednu jedinou ovulaci! 😒 😒 😒
KAROL 106 DC??? a jsi snažilka? nebo se připravuješ???
karol - tak určitě začni Femigard brát... ty už nemůžeš snad ani nic zkazit .... 🙂
heleno, já mám taky tentokrát rekord, dvojnásobnou délku cyklu (pokud se tomu tak dá ještě říkat), než ty ☹
bury, a čím jsi nakonec cyklus srovnala?
bury, už jsem využívala 1 lahvičku a teď začínám druhou
KAROL držím palce!!!!!
Karol - dostala jsem od doktora clostylbegit a utrogestan.... takže hormonální svinstvo, ale co se dá dělat 😠
takže myslíš, že máš ten dlouhej cyklus po tom Femigardu?
helena: no mimčo bych ráda (ideálně hned 🙂), ale s tímhle to asi jen tak nepůjde... ale přítel se začíná cukat, že vlastně ještě mimčo nechce ☹
no ono to hned nepůjde ani s tím co mám já, natož ty!!! radila bych bylinky i gyndaře... jinak máš jak dlouhé cykly???
bury: nene, cyklus se prodlužoval a ms postupně slábla už předtím... proto jsem začala brát ten femigard, doufala jsem, že pomůže. ale asi je ještě brzo, nebo na mně prostě nebude fungovat. i proto jsem chtěla zjistit, kdy kdo začal pozorovat případné změny. jestli mám ještě chvíli počkat, nebo se vrhnout rovnou k mudr.
ahojte, tak ja som vybrala si 3 balenia femigardu a nejak mi ani nepomohol a ani neublizil...podla mna je dost drahy..teraz beriem Kvapky Femi od firmy Valovič a myslim, ze su ovela lepsie ako femigard a poznam par babeniek, ktore po nom ozaj otehotneli...a najlepsie je ze stoji len asi 150 Skk a jedno balenie vydrzi na 6-8 tyzdnov, pricom femigard som mala vzdy len na jeden mesiac a o kolko je drahsi.... 😉
přítele nech cukat.. z vlastní zkušenosti vím, že to nemá cenu... teď řeš cyklóny a třeba se mu to i za pár týdnů rozleží...
mne zacal ucinkovat asi po tydnu, co jsem mohla pozorovat zmenu 😉
KAROL být tebou vrhla bych se rovnou k MUDR. přičemž bych zkoušela i ty bylinky... ale já bych ti rozhodně doporučila radši kontryhel (alchemilku)!... i na koníkovi na něj byly nejlepší ohlasy.
Karol 106DC to je fakt strasne vela... 😕 😕 mne moja doktorka povedala, aby som vzdy pockala max 3 tyzdne a dosla na vyvolavacku... mne tiez riadne haproval cyklus po vysadeni HAK... prve mesiace som bez vyvolavacky MS nedostala....
a potom som presla na clostilbegyt+utrogestan...
hel, před HA, což už je spousta let, jsem měla tak 30/31 - 34 dní, celkem silnou ms; po 1. vysazení HA (zhruba před rokem a 3/4) se mi cyklus do zhruba 3 měsíců srovnal, dokonce jsem nakrátko otěhotněla, ale embryo se nezavrtalo, pak jsem dostala na půl roku HA, abych náhodou neotěhotněla (že by to nebylo dobré takto po sobě) a loni na konci léta jsem znovu vysadila HA: první cyklus ještě dobrý a pak se to začala prodlužovat a ms slábnout a na začátku prosince byla ms poslední
Karol - tak to víš, to je těžký. Nejhorší je, že někteří doktoři dost odsuzují bylinky, takže abys nenarazila na to... Já jsem ten Femigard u dr. asi ani nepřiznala...
Je pravda, že tak dlouhý cyklus, jako máš ty, to se jen tak nevidí a opravdu by se s tím mělo něco dělat...
Femigard je asi jako každý jiný alternativní (a vlastně i nealternativní) prostředek. Na někoho funguje, na někoho ne. Je dost holek, kterým pomohl. Když už nic, tak upravil cyklus, dokonce někomu poprvé přivolal ovu, u někoho probíhala mestruace bez bolestí atd. 🙂
Ahoj, mně nezabral 😀
Brala jsem ho celkem 3x3 lahvičky (po pauzách).
Ale na upravení cyklu je asi dobrý 😉
Ahoj, Karol. Tak já nevím, jestli to opravdu bylo Femigardem, Aloe gelem, obojím nebo ničím, ale já stihla využívat asi polovinu lahvičky 😅