Extrémně silná menstruace. Máte zkušenost?

teodorek
12. únor 2020

Ahoj holky,
napsala jsem tady,nebo mi nejde vytvořit nová diskuze v jiné kategorii,tak snad se nebude nikdo zlobit.Chteka jsem se zeptat,jestli má některá z Vás zkušenost se silnou menstruaci.Brala jsem antikoncepci,kterou jsem ze zdravotních duvodu musela vysadit.Nebrala jsem dva mesice a teď první den menstruace začala brát znovu.Vzdy jsem měla menstruaci maximálně 5 dni,2 dny silnou a pak spíneni.V době užívání HA ještě min.Ted jsem ji teda zacla užívat znovu,menstruace 9.den,holky tak silná,ze spotřebují balík těch největších člověk denne a ještě musím tampon.Rano jdou ze mě úplně kusy ve sprše a jakoze větší.Omlouvam se.te to tak popisují,ale nikdy jsem se s tim nesetkala a už vůbec ne při bráni HA.Psala jsem moji kamarádce gynekolozce a řekla mu,ze to tak muže byt.Ale ja silim.Kdyby to aspoň ustupovalo,ale pořad silné 🙈 někdy zácitim takovou tuto bolest a jako by se mi něco zaseklo mezi pipkou a břichem a když jdu do sprchy ,tak to ze mě vypadne.Krev je úplně tmavá.Den před menstruaci jsem byla na kontrole u gyne a všechno v pořádku.Dekuji Vam za odpovědi

denny27
12. únor 2020

Nemohla si být těhotná a nepotrácis, když mluvíš o velkých kusech??
Co bolesti? Velké nebo normální?

denny27
12. únor 2020

Ale jestli si gynekolog ničeho nevšiml, tak to asi padá.

eviicka
12. únor 2020

Já měla vždycky hodně silnou menstruaci (bez HA), přibližně to co tu popisuješ. Ale vždy max 1,5 dne. Nikdy jsem to nijak neřešila, prý to tak být může. Když ti to ale trvá déle, tak už by se mi to moc nezdálo, to už bych se bála chudokrevnosti.

amazonkajanik
12. únor 2020

Jak píše @eviicka ,taky jsem to tak měla,hlavně na začátku,kolem toho 13roku. Už jsem myslela,že budu chodit spát do vany. Dvě noční vložky za sebou nestačily,ale většinou den,max dva. Ale pokud to máš pořád takhle silné už 9den,to se mi nezdá. Zkus si sehnat ascorutin,ten je na srážlivost,ale raději si zajdi na gyndu,aby to nebyla nějaká zrada tam dole...

jjasmina
13. únor 2020

No jako já bych ted v tomhle případě už navštívila lekaře , kdysi jsem takhle valila a nakonec jsem musela na výškrab, neustávalo to.

katka9184
13. únor 2020

Moje tchýně měla něco podobného, krvácela vždy strašným způsobem a zjistili jí, že má myom. Když Ti to trvá takhle dlouho, zajdi pro jistotu na gyndu.

te_reza
13. únor 2020

Několik dní to normální není, max dva dny.

karla2015
13. únor 2020

Bez HA mam extremne silnou a bolestivou ms, trva 7 dni, prvni 3 dny bolesti jak kontrakce u porodu, musela sem nosit 2 maxi vlozky najednou, menit pravidelne i v noci, bylo to sileny...

krista25
13. únor 2020

Ahoj ja jí mám tedka taky velmi silnou, celkem i dost podobnou co popisuješ. Ale já jsem po zánětu dělohy, takže mě doktorka připravila na to že se tělo bude pořádně čistit. Raději bych zašla k lékaři at ti řekne co a jak.

jesjaja
13. únor 2020

@teodorek Mě to způsobovala zvýšená činnost štítné žlázy

teodorek
autor
14. únor 2020

@jesjaja dneska zajdu k lékaři.Ja jsem si myslela,ze jsem těhotná,nebo mi přes krev vyšlo hcg,ale strašně slabé.Na ultrazvuku neslo nic vidět.Takze je možné ze to odešlo,ale Pokid by to bylo takhle v začátku,tak určitě bych neměla žakové krvácení.Jedine co mi potvrdili před tou menstruaci bylo,ze jsem měla zánět močového měchýře.Delali mi ultrazvuk a vše v děloze kromě malé cysty bylo ok.Za dny potom na ultrazvuku jsem už ani cestu neměla.A za 4 dny na to jsem dostala menstruaci.Hlavne teď je to 10.den,už ze mě nejsou takové kusy,ale mám ji pořad silnou.Takze dneska jdu.Stitnou žlázu mám taky ok,teda před rokem byla.Tohle jsem ještě nezažila holky,maximálně 2 dny silná a pak slabá.Myslim,ze to je tou HA,ale brala jsem ji už před tím a ba naopak mi moc pomohla.Jsem zvědavá co mi dnes řeknou.Dekuju za Vaše odpovědi.Jste hodne.Snad bude vše v pořádku.

lucasice
5. pro 2021
Uživatel lucasice je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lucasice.

Holky a co silná bolest při menstruaci a menstruační kalhotky?