Ahojky. prosím o zkušenosti s estrofemem a proverou. pomohla vám tato kombinace k nastartování ms nebo dokonce k těhu? měli jste nějaké zdrav. problémy nebo přibývání na váze?
snažíme se o mimi ale bohužel mi po vysazení HA nechce tělo fungovat. ms mám sice pravidelně ale bohužel jen bolesti a slabé špinění, protože mi nenárůstá sliznice. folikuly nedorůstají takže cykly mám bez ovu.dr. mi napsala estrofem 3–17dc 1denně a proveru 2denně 18–25dc.
ahoj,byla jsem na tom podobně,po vysazení antikoncepce jsem ale nemenstruovala vůbec!!!!! doktor mi nasadil taky proveru a ms mi vyvolával injekcí,ale to mi nepomohlo,jen jsem přibírala na váze ☹ tak jsem změnila doktora,protože mi ani po půl roku nedokázal pomoct. Druhý dokror mi vzal krev a zjistilo se,že mám vysokou hladinu hormonu prolaktinu... 😨 poslal mě na endokrinologii,tam mi dal prášky Medocriptin-na snížení prolaktinu-tak jsem až potom začala menstruovat..... 😉 a protože jsem chtěla otěhotnět,tak jsem dostala za 3 měsíce na gyndě jak proveru,tak i estrofem,ale nevím,v jakém pořadí-nakonec ´mi toto vysadili a dostala jsem clostilbegyt a k tomu jsem pořád brala ten medocriptin z endokrinologie 😅 .no za rok po léčbě-jsem otěhotněla 🙂 😉 tak nehaž flintu do žita,určitě se to podaří,ikdyž to není hned 😢
nemáš zaco,furt se musíš doktorů ptát,protože někteří se chovají jak nejchytřejší a skutek utek......já jsem proseděla x hodin na netu,odkazy....jako nemestruuji po vysazení ant....apod,tak jsem si vlastně našla,že to může být ten prolaktin,no a když jsem to řekla tomu prvnímu doktorovi,tak se podíval takovým pohledem-jako---kdo je tu doktor? 🙂 ale co,když jsem mu řekla,ať mi vezme krev,tak mě ten hňup řekl,že z krve nic nepoznáme 😲 ....to bylo naposled,co jsem u něj byla 😅 ,takže držím palečky,chce to hlavně klid a věřit,že se zadaří.....a ono to půjde 😉 kdyžtak dej vědět, 🙂
@hankamisa @spajkina @hankamisa
Ahoj snažilky, těhulky a maminky,
mohly byste vložit svou zkušenost s estrofemem do naší Wiki knihovničky Modrého koníka, kterou si tady s maminkama, snažilkama a těhulkama tvoříme? 🙂
Vložením své zkušenosti, příběhu, rady, tipu na https://www.modrykonik.cz/estrofem/ pomůžete ostatním maminkám a těhulkám, které si právě prochází stejným obdobím jako v minulosti vy a právě v naší koníkovské knihovničce mohou najít jak základní informace o dané věci, tak také cenné zkušenosti 🙂
Děkuji Vám, že se zapojíte a že svou zkušeností, příběhem, pomůžete.
Mějte krásný den!
Janča
holky,to tu není nikdo to to bral????????????????????? ☹