Endometrióza. Jaké jste měly příznaky?

maja2021
14. únor 2023

Ahoj, zajímalo by mě, jaké příznaky jste měli při endometrióze? Od porodu při menstruaci trpím průjmy, nevolností ale hlavně hroznými bolestmi pravého boku, které jdou od žeber, přes bok až do zad. Původně jsem myslela, že mám něco s ledvinami, ale podle utz jsou v pořádku. Neurolog mě poslal na MG kvůli podezření na ploténku, tam ale taky všechno v pořádku. Jelikož už se mi několikrát stalo, že jsem mimo menstruaci při velké potřebě zakrvácela z pochvy, gynekolog má podezření na endometriózu. Na utz sice vidět nic není, ale prý to tak bývá a nezbývá nic než laparoskopie. Měla jste to některá taky tak? Podobné příznaky a byla to tahle mrška? Já už nemůžu bolestí vydržet.

lenkalubina
14. únor 2023

@maja2021 odkud jste? Můj dr se na tohle specializuje🤔

lencaa11
14. únor 2023

@maja2021 najít si speciální centrum tam mají lepší utrazvuk + můžou poslat na MG a pak třeba na laparoskopie https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=...

maja2021
autor
14. únor 2023

@lenkalubina Vysočina Pelhřimov. Ale asi bych dojela kamkoli, aby to už dalo pokoj

maja2021
autor
14. únor 2023

@lencaa11 Aha, já nevěděla, že se tímhle zabývají speciální centra. Děkuji

lenkalubina
14. únor 2023

@maja2021 Frydek-Mistek v nemocnici primář Martin Němec 🤷‍♀️ ale to je pro vás asi daleko...

lenkalubina
14. únor 2023

@maja2021 ještě mě napadlo, zkuste na fb napsat Endometrioza Morava a zeptat se tam,kde u vás poblíž zajit

maja2021
autor
14. únor 2023

@lenkalubina moc děkuji, určitě to zkusím 🙂

zuzroko
14. únor 2023

@maja2021 jsem z Jihlavy, to je “kousek” od Pelhřimova. Mudr Ševčík mi přes utz potvrdil endometriozu 😊 popripade máte v Pelhřimově skvělou paní s biorezonancí a ta mi od toho všeho pomohla úplně nejvíc, nechtěla jsem jít cestou hormonů. Helena Melicharová se jmenuje 😊

maja2021
autor
15. únor 2023

@zuzroko aha, to jsem vůbec nevěděla, určitě se na to podívám. Moc děkuji 🙂A jestli se můžu zeptat, jaké jste měla příznaky?

maja2021
autor
15. únor 2023

@lencaa11 děkuji 🙂

zuzroko
15. únor 2023

@maja2021 bolestiva mentruace s kusy, drive jsem nebyla schopna prvni dny moc fungovat, velice casta a dlouha menstruace i klidne 15 dni, prestavka tyden a zas dalsich 15 dni.