Ahoj, zajímalo by mě, jaké příznaky jste měli při endometrióze? Od porodu při menstruaci trpím průjmy, nevolností ale hlavně hroznými bolestmi pravého boku, které jdou od žeber, přes bok až do zad. Původně jsem myslela, že mám něco s ledvinami, ale podle utz jsou v pořádku. Neurolog mě poslal na MG kvůli podezření na ploténku, tam ale taky všechno v pořádku. Jelikož už se mi několikrát stalo, že jsem mimo menstruaci při velké potřebě zakrvácela z pochvy, gynekolog má podezření na endometriózu. Na utz sice vidět nic není, ale prý to tak bývá a nezbývá nic než laparoskopie. Měla jste to některá taky tak? Podobné příznaky a byla to tahle mrška? Já už nemůžu bolestí vydržet.
@maja2021 najít si speciální centrum tam mají lepší utrazvuk + můžou poslat na MG a pak třeba na laparoskopie https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=...
@lenkalubina Vysočina Pelhřimov. Ale asi bych dojela kamkoli, aby to už dalo pokoj
@maja2021 Frydek-Mistek v nemocnici primář Martin Němec 🤷♀️ ale to je pro vás asi daleko...
@maja2021 ještě mě napadlo, zkuste na fb napsat Endometrioza Morava a zeptat se tam,kde u vás poblíž zajit
@lenkalubina moc děkuji, určitě to zkusím 🙂
@maja2021 odkud jste? Můj dr se na tohle specializuje🤔