Ahoj holky,uzivam clostilbegyt a duphaston.uziva/uzivala nektera tyto dva pripravky?dostali jste to vždy ve stejny den ci nikoli?ja prvni mesic 4 den po dobrani duphastonu a ted zatim nic a to jsem uz 7 den .tt negativni
beru, a vždy 2-3 dny dostanu 🙂 tak zkuste pár dní ještě počkat,když nedorazí zavolejte na gyn nebo si tam rovnou zajděte 🙂
Uz se dostavilo :( takovehle bolesti jsem jeste nemela.
taky jsem měla, a bolela mě jizva po cisari
Vždycky přesně a bez bolestná menstruace a clostylbegyt jsem brala kvůli ovulaci na otěhotnění, po třech měsících se zadařilo 🙂
me na gynde rekla ze kdyz se ten duphaston bere pak ob den ze nic ovulaci nebrani... 🙂
holky co jste braly/berete duphaston, máte ms pravidelně?mám ho jen na úpravu cyklu protože nemůžu užívat HA... dva měsíce jsem dostala ms 3.den po dobrání, teď už jsem asi 12. den co jsem ho dobrala, už asi týden mám neskutečně citlivý bradavky (nesnesu sebejemnější dotyk) i když to už trochu ustupuje a břicho mě už několik dní bolí jako by ms právě probíhala...
A co tehu?nedelala sis testik?
ještě čekám, nechci zbytečně plašit přítele, tak počkám ještě do víkendu až bude ráno v práci a asi teda testnu... ms má přijít do 14 dnů a v sobotu to budou právě dva týdny od dobrání... no musela by to být velká náhoda kdybych byla těhotná,ale nic není nemožné že... 🙂 děsim se toho že to těhotenství nebude a budu muset volat dr. a bůhví co mi na to řekne ☹
holky prosím Vás, Duphaston a změna váhy...já ho dostala dnes od mudry tak se ptám jestli jste po něm třeba přibíraly nebo ne...jooo já vím blbá otázka, jen mudra porád řeší váhu tak abych byla připravená...díky moc
@barboratov Já užívám duphaston i clostík,tak nevím po jakém prášku to mám,ale trochu jsem přibrala,ale spíš ze začátku,teď se to drží na stejný váze. Ale ty začátky byly hrozný,přibírala jsem,nálada mi kolísala jak na houpačce,byla jsem vzteklá...jsem zvědavá co to bude dělat s tebou🙂
@myska26 no potěš teda ☹ já mám jen duphaston zatím, že než mi dá clostíka tak chce spermiogram....strašně bojuju s váhou od doby co jsem si začla šplíchat kortikoidy kvůli astmatu (to už teda nešplíchám nešlo to) ale váha se ne a ne nějak hnout a to mudru hlavně zajímá váha porád jen váha tak proto jsem se ptala
holky když jste dobraly poslední duphaston za jak dlouho byla MS ? já se na to zapoměla zeptat a nějak nemůžu najít ☹
ja je beru oba, dobrala sem 8ho duphaston a cekam na ms...zatim taky nic...a tt nic prave cekam na cyklus 5 dc mam brat clostik
holky sim vás kdy vám dr napsala clostika? Mě ho moje nechce napsat, vajíčka se mi netvoří a přítel má spermiogram nic moc.....tak jen tak ze zajímavosti septám, kdy vám ho napsal/a vaše mudra
Dobrý den, prosím vás, nemám cyklus, v úterý nasazen Duphaston na 10 dní. Sliznice byla nízká, na ms to nevypadá. Beru ho é den a začala jsem špinit. Je to normálni? Užívám ještě gynex a drmek.
@pradlenka tak jak si dopadla? nějak už od tebe nevidím jestli tt nebo se to jen opozdilo
@weroniqqa Já je taky brala,a vzdy 3-4 dny po duphastonu jsem to dostala.