Ahoj holky,
už nějakou dobu se snažíme o mimi /19. pokus 😀/, ale zatím se nedaří. Teď beru první cyklus duphaston, tak se chci zeptat, zda vám po něm bylo někomu zle od žaludku? A jestli jste po něm event. některé otěhotněla i když se paředtím delší dobu nedařilo.
Díky.
Holky, bolely vás po něm prsa? Mě první měsíc ne, tak jestli to je tím....
@luckamb @tess007 @karin1234 @lucypuky @luckamb
Ahoj snažilky, těhulky a maminky,
mohly byste vložit svou zkušenost s duphastonem do naší Wiki knihovničky Modrého koníka, kterou si tady s maminkama, snažilkama a těhulkama tvoříme? 🙂
Vložením své zkušenosti, příběhu, rady, tipu na https://www.modrykonik.cz/duphaston/ pomůžete ostatním maminkám a těhulkám, které si právě prochází stejným obdobím a právě v naší koníkovské knihovničce mohou najít jak základní informace o dané věci, tak také cenné zkušenosti 🙂
Děkuji Vám, že se zapojíte a že svou zkušeností, příběhem, pomůžete.
Mějte krásný den!
Janča
Měla jste některá po duphastonu nafouklé břicho a pachuť v puse?
Přečtěte si příbalový leták, je tam taková hromada možných vedlejších účinků, že se divím, že mě po něm nic není.
I jsem lustrovala zdejší diskuze a uživatelky tu popisujou opravdu spoustu příznaků, které lék provázejí.
no jo, ten jsem četla.. zajímal mně případ z praxe..
Ahoj, ráda bych se zeptala, na zkušenosti s duphastonem. Užívám ho asi 4. cyklus, dvakrát po sobě jsem měla silnou menstruaci, minimální špinění. Minulý měsíc a tento spíše silně špiním než krvácím. Což mě štve, protože předpokládám, že pokud jen špiním bez menzesu, tak ovulovat nebudu. Duphaston užívám z důvodu nízkého progesteronu. Setkala jste se některá s podobnou zkušeností?
@luckamb Ahoj ja jsem duphaston brala a byla jsem hlavne naladova 🙂 a dva cykli jsem taky špinila dlouho pred MS ..brala jsem ho 3 mesice pak jsem ho vysadila a ten mesic otehotnela tak je možne že to tomu nejak pomohlo 🙂 boohužel mimodeložne ale to s duphastonem nema nic společneho..Držim palce !! 🙂