Důlek v prsu. Šly byste k Dr.?

16. bře 2023

Ahoj holky, prsa si nechávám kazdorocne zkontrolovat z vlastni iniciativy…nemame zadnou rodinou zatez, a nevim jestli tohle nebylo uz na posledni kontrole v listopadu, jen me zajima…leteli by jste s timhle na mamo? Nic nehmatam jiny zmeny nepozorujuji…jen takovej drobnej dulek, je to i uroven podprdy ale zase ted jsem ji par dni nenosila jestli to zmizne a nic….manzel i mamka moje mi rekli, ze jsem blazen, ze to nic neni…jako je mozny ze se moc sleduju a tohle je jen proste uz ovadlejsi kuze😂🙈bude mi 32, jedno dite ale nekojila sem….

lvl16
16. bře 2023

Hele já nedávno četla, že skutečně i takovéhle prohlubně mohou značit problém, takže osobně bych to nejprve konzultovala s gynekologem a pak případně řešila dál. Ale pravděpodobně to nic nebude ;).

michele30
16. bře 2023

A když zvedneš ruku, kůže se napne? Myslím si, že to nic nebude, ale pro klid se nech zkontrolovat na gynekologii.

autor
16. bře 2023

@michele30 jj kdyz dam ruce nahoru jic neni videt ani kdyz na to saham tak nenasaham jako vylozene dulek…ono az v urcitym poloze to je videt…no jako snad to nic nebude, v prosinci jsem byl na mamu a vse bylo ok

autor
16. bře 2023

Tak jsem psala primo do mamo poradny radsi jeste a tohle mi odpovedeli…

1pomnenka
16. bře 2023

Maximálně tě pošlou na utz. Na mamograf tě nepošlou, ten je o srovnávání snímků, nic by tam neviděli a také jsi mladá.

barulina
16. bře 2023

Hele já zrovna dnes byla na chire si pro zadanku a to mě "jen" prs bolí. Tohle je zrádná věc, a raději asi tedy k tomu Dr skočím. Taky nemám. Gen. Zátěž, ale ty kozy mě prostě děsí🤣

autor
16. bře 2023

@barulina ja prave mam taky z toho respekt…uklidnuju se tim ze jsme tam byla ani ne 3 mesice dozadu a jeste u primare a fakt me zkoukl duklade ty prsa, tak snad to bude ok…ale zajdu radsi na gyndu

betelgeuzz
16. bře 2023

a kde si necháváš prsa kontrolovat? mně na UZV říkají, že kdybych měla problém, ať volám rovnou jim. Na gyndu bych s tím nešla.

autor
16. bře 2023

@betelgeuzz no normalne v mamo centru v Praze…tak gynekolozka by me mela dokazat rict jestli je to vhodne zkontrolovat po tech trech mesicich nebo jestli plasim zbytecne🤷‍♀️

autor
3. dub 2023

Tak dneska kontrola na mamo a vse v poradku☺️dulek neni uplne dulek ale vazivo je za ty roky tak povoleny z podprdy ze udelalo tohle…ukazala mi jak vypada spatny dulek a uklidnila☺️