Druhý menses po porodu. Je to normální?

lucifux
12. lis 2019

Ahoj děvčata, momentálně mám druhý menses po porodu. První byl po půl roce od porodu, byl i tak jak jsem ho měla před těhotenstvím. První den silný, druhý ten to sláblo a třetí den jsem už jen špinila, menses jsem měla téměř bez bolesti v podpříšku, prsou, zad. Jenže teď ten druhý. Opozdil se mi asi o 5 dní, dnes je to 6 dní od začátku MS a stále krvácím tmavou starou krev, spíš hnědou. Mám bolesti v podbříšku. Nevím zda navštívit lékaře, či mám ještě vyčkat. Podotýkám, że stále kojím.

martaskaaa
12. lis 2019

Muze to být kojením. Já kojim a MS jsem měla teď naposled dost silnou a trvala 9dni.

eithelwing
12. lis 2019

Druhou ms jsem také měla poněkud šílenou. Silnou a dost bolestivou. Postupně se to srovnalo.

nanyh
12. lis 2019

To je podle mě ještě nerovnováhou. Zkus kontryhel😊

mirinda35
12. lis 2019

Teprve po porodu jsem zjistila sílu a bolest MS. Kde jsou ty řeči,,po porodu přestanou bolesti,,.....ale pravdou je,ze je to každý měsíc jinak. Někdy v pohodě,někdy bolest a silná MS. Je to individuální

vendelinka08
12. lis 2019

@lucifux já mám 3 ms po porodu..take se zpožděním a nyní 5 den a stále dost krvácím i jasnou krví. Vsimla jsem si ze po kojeni krvacim vic...takze asi to normalni je.

astyna88
13. lis 2019

U toho kojeni je to vselijake,ja mela od jednodenniho spineni po tydenni ikrveproliti,horsi to bylo,kdyz jsem pak nekojila v noci.

Ale ty bolesti se mi nelibi,me nikdy nic nebolelo,po 1.por zmizely menstr bolesti.

lucifux
autor
16. lis 2019

Holky dneska je 10 dní a stále krvácím, už tedy bez bolestí.. Ale je to otrava 10 dní. V pondělí budu volat doktorovi.