Hezky den, chtěla jsem se zeptat. Na břiše se mi pri braní kortikoudů před dvěma a půl lety udělali drobounké červené tečky. Většinou jsou úplně malinké méně než 1mm ty větší jsou lehce vystouplé. Sem tam mám i někde jinde po jednom. Jen na tom břiše je jich hodně. Když po těch menších přejedu nehtem, tak na okamžik zmizí. Krevní obraz včetně diferencialu byl vždy naprosto v normě. Holky mate to taky některá? Modlím se aby to byli jen hemangiomy
Nejsou to petechie?
Urcite se objednejte na kozni.pro jistotu.ale mam totez a pred trema lety kdyz mi "zniceho" vyskakaly cetla jsem internet a hned jsem si dala diagnozu ze umiram.prijemne to neni,ale na koznim me ubezpecili ze jsou to senilni hemangiomy a ze nekdo jicj ma vice nekdo mene...korekce je mozna lserem...ale skodit by nemely...drzim pesti 🙂
Ahoj, mam jich cca 10...v dekoltu, na rukou, hlavme nahore na pazich...rekla bych, že mi a věkem a po sluníčku přibývají...je mi 38...dr.rikala hemagiomky
Ahoj,nejsem doktor,ale podle popisu a fotky mám to stejné. Byla jsem na kožní a paní doktorka mi řekla,že to nic není,že to jsou jen hemangiomy. Ve 38 letech už prý nejsem žádná mladice a s věkem jich prý bude přibývat. Pokud by mi překážely,mohu je nechat odstranit lejzrem nebo čím to říkala,už si přesně nepamatuji 🙂