Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, zda by některá z Vás nedoporučila nějakého dobrého gynekologa v Praze, který bere nove pacientky.Protože po 10 měsících snažení o miminko víme akorát to, že partner je v pořádku, na spermiogram si ale došel sám. Moje MUDr. to považuje za krátkou dobu na to, aby mě asi i jen poslala na krev. Mám dost nepravidelný cyklus, ovu testy nevychází. Ráda uz bych to začala řešit, takže budu vdecna za jakékoliv doporučení lékaře, který je ochotný resit problémy pacientek a ne jen předepisovat recept na antikoncepci.
Za mě taky Gynclin, jsem tam spokojená 🙂
Taky navštěvuji Gynclin👍
😀 taky chodím ke Klímové do Gynclin, je dobrá 👍
Tak to vypadá, ze volba bude jasná 🙂 Díky moc! Jen se ještě zeptám, jak je to tam s placením? Berou karty? Případně kolik si tak nějak mám vzít sebou. Myslím, jestli mají nějaký registrační poplatek nebo tak. Ja nejsem moc zvykla nosit u sebe hotovost, tak abych se dostatečně vybavila a nekoukala pak jak "sůva z nudlí" 😉
@snazilka139 je tam myslim 500kc vstupní poplatek, 80kc za zrcadla a 50 Kč si platím za to, ze mi posílají výsledky elektronicky. Berou jen hotovost, ale je tam i bankomat. Ale uz se mi stalo, ze když mi nějaká kacka chyběla, doplatila jsem při příští návštěvě. Chodím ke Klimove, ale naposled jsem byla u Slukove a obě jsou super👍 Sestřičky moc příjemné. Bydlím za Berounem a stojí mi za to dojíždět až k nim 🙂
@snazilka139 věřím, že budeš spokojená a pomůžou ti ;) jsou moc fajn.
MUDr. Tomáš Brtnický, ordinuje v Ženských domovech, www.clinicus-praha.cz.
Ještě jeden tip- JST Medical MUDr. Jiří Škultéty, P-7, Dukelských hrdinů. www. jstmedical.cz
Ahojky, já doporučuji Gynem (Praha 8) = odešla jsem od svého původního doktora před rokem (taky nic neřešil) = tady naprostá spokojenost = věnují se ti a díky nim jsem přišla na to, proč se nedaří
Ahoj, taky jsem chodila do Gynemu na osmičce, ale úplně spokojená jsem nebyla - byly tam hrozné zmatky mezi sestrami vzájemně i sestrami a doktory. Často bylo vidět , že levá ruka neví, co dělá pravá.
Při porodu mi chyběl výsledek jednoho důležitého krevního odběru o který jsem žádala od 3. měsíce při každé návštěvě. Několikrát mi sice vzali krev, ale pokaždé se něco stalo - nabrali ji do špatné zkumavky a volali mi (bez omluvy) , až když jsem byla doma - za dva dny jsem tam musela znova. No co , jsme jen lidi, stát se to může každému...jenže výsledky z dalšího odběru se ztratily - nikdo je nedokázal dohledat. Pak sice poslali do laborky správnou zkumavku, ale byla špatně vyplněná žádanka, takže přišel výsledek na něco úplně jiného...toto se opakovalo víckrát! Absence tohoto odběru mi po porodu nadělala značné problémy.
Druhý výsledek, který mi chyběl, byl streptokok - s tím, že budu určitě přenášet a času dost...rodila jsem 38+0.
Pokud ještě hledáte a jestli to nemáte z ruky, zkuste jednu z gynekologických ordinací v Poliklinice Šustova (Praha - Chodov) - Mudr. Herda nebo Mudr. Šmeral. Já chodím k Mudr. Herdovi a chválím ho kudy chodím.
Ahoj holky, chtěla bych všem moc poděkovat za typy na doktora! Nakonec jsem i kvůli blízkosti a rychlému objednání zvolila Gynclin na Proseku. Hned minulý týden jsem absolvovala 1. návštěvu a musím říct, že je to opravdu jiné kafe, než na co jsem byla zvyklá. Příjemné sestřičky, MUDr. Klímová z mého pohledu opravdu ví co dělá, zařízení ordinace taky na úplně jiné úrovni. Ale hlavně jsme hned začali problém řešit. Takže podrobný UTZ, domluva, kdy přijdu na krev na Progesteron, kdy na horm. profil.... Předběžným závěrem jsou anovulační cykly 😕 Odcházela jsem tak nějak spokojená na duši, že někoho můj problém zajímá a bude se mi snažit pomoct a ne, že je to vlastně ještě uuuuuplně normální a že "uvidíme za půl roku" . Takže ještě jednou moc děkuju!!! ❤🙂
Gynclin mudr klimova a slukova