Ahoj holky, menstruaci si pravidelně každý měsíc nezaznamenávám, ale vždy přichází pravidelně. Naposledy byla v lednu zhruba v týdnu od 9. do 15. Po 14 dnech, tedy koncem ledna, jsem začala špinit a špinění stále trvá. Z počátku jsem toto špinění považovala za menstruaci, proto jsem příteli řekla, že si nemusíme dávat pozor. To jsem však netušila, že je možné otěhotnět i v době MS. Neptám se, zda si myslíte, že jsem těhotná nebo ne, ale zajímá mne, zda se vám také stalo, že jste tak ,,dlouho" špinily. Je to takové trochu jiné špinění než na konci MS. Asi to vypadá nezodpovědně, ale pro mně ne, kdybych náhodou těhotná byla, nechali bychom si to, věk na to máme a zajištění také. Ještě jsem teď asi týden měla bolavá prsa, hlavně dvorce a bradavky, kůže netmavne. A na dvorcích takové jakoby stroupky což se mi v poslední době dělá v období ovulace.
No říkám si, že bych počkala do pondělí jestli se mi rozjede normální MS, je půlka měsíce, tak by už měla. Právě mě napadlo, jestli to třeba nemůže být endometrioza.?.
podle mě je to nedostatečná činnost nějakého hormonu, idálně bych si zašla na hormonální profil, který se dělá 2,3DC
Musím mít žádanku od gynekologa nebo si ho lze nechat udělat na vlastní náklady? Pokud ano, kolik se přibližně plati?
Tak jsem dneska byla u doktora, udělal mi testy na cytologii a výsledky se dozvím za 14 dní. Dělal mi i test a těhotná nejsem. Jinak říkal, že nikde nic špatného nevidí, jen, že by měla proběhnout MS. Jen se ptal, jestli jsem nebyla poslední dobou ve stresu, což jsem byla, tak to bude nejspíš tím... Je tu někdo další s podobnou zkušeností?
Osobni zkusenost nemam a ano muzes byt i tehotna, ale asi bude nejlepsi, kdyz si zajdes k dr na vysetreni, treba to s tehotenstvim nemusi nijak souvidet a muzes si zadelat na problem, na spineni se mi to zda docela dlouho.