Ahoj. Omlouvam se za mozna hloupy dotaz ne uplne zdravotni povahy.
Jake pripravky ci ziletky se osvedcily pro intimni partie a holeni celkove?
Doted jsem pouzivala pansky strojek se ziletkami wilkinson.
Bohuzel posledni rok dva mi nic nesedi. Vyzkousela jsem snad vsechny peny na holeni i milion petset druhu damskych i panskych ziletek a po vsech se dostavi silene svedeni oholene kuze. Potrebuju hlavne neco bezbolestneho co idealne vydrzi dele nez 24hodin ....s ruznymi druhy i znackami to bylo silene. ...mate nekdo radu? Zkousela jsem i potom namazat kuze mesickovou masti, ale zadny efekt.
Ja pouzivam Venus Breeze. Nemusi se uz pouzivat pena nebo gel na holeni. A ja osobne po holeni pouzivam vodu po holeni (panskou kolinskou)...par sekund to stipe jak blazen, ale nedelaji se pak pupinky. A jeste hodne pomaha holit se po smeru chloupku, ne do protismeru.
@geilinka https://www.notino.cz/philips/satinshave-advanc...
Zkus toto. Mnohem lepší, než běžné holení.
Pansky Gillete Mach. Zatim jsem lepsi neobjevila, damske mi prijdou radove horsi 😷
@geilinka používám elektrický zastrihovac od brownu, který umí jak depilaci tak epilaci. Po ziletkach mě vždycky svedilo,bez ohledu na použitou pěnu. Strojek nic nedrazdi, efekt téměř stejný jako ziletka.
@legelata Take tak. Pouzivam Mach 4 a uplna parada 🙂
Po oholeni ziletkou na intimni mista nahazet detskej pudr. To teda pomaha me. A taky pouzivam pansky ziletky Gilette Mach ,,neco,,
📌