Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, je tu niekto, kto má za sebou toto vyšetrenie ? Ďakujem🙂
@gbp ja som absolvovala pred 12 dňami a o deň po vyšetrení som dostala silne bolesti v pobrusku, ktore trvaju az do dnes, pali ma rura, hlavne boli mechur, boli v lavom vajecniku:( hned som sla na kontrolu, ale chem vysetrenie moca na zapal bolo negativne…nemala si problemy po vysetreni ??
jo, mela. ale myslim, ze to preslo bez antibiotik. 12 dni mi uz ale prijde moc, obzvlast pokud se to nelepsi. trvala bych na tech atb. z pocatku to mohlo byt jen podrazdene a bakterie se teprve pomnozily, sla bych na tu moc znova. ale jestli to takhle boli, neni co resit, to je atb urcite.
@gbp dali mi atb, ale vobec nezabrali, tam sa asi zakrokom podrazdilo nieco:( a horsi sa to, uz som bola aj na pohotovosti, ale nic
ty jo 🤔 tak to me pomohly vzdycky 🙄 tak znovu? pro jiny atb? kultivaci moci, aby zjistili kokretni bakterii? na gynekologii pripadne? rozhodne ted bez sexu
nic zvlastniho. ze mam v mocovem mechyri citlive misto, na ktere se ty bakterie usazuji 🤦🏼♀️ no, to sme asi vedeli, ze? kdyz sem mela zanet snad kazdy mesic 🙄 zkus aspon tu blokurimu, jestli ti neulevi. js bych s tim ale otravovala furt dokola, to je o zanet ledvin 🙈🙄 drzim palce, at je brzy lip 🍀
ano. co potrebujes vedet?