Stalo se někomu, že MS nedošla ani po vyvolávačce? Před 2 týdny jsem podle utz měla na obou vaječnících cystu, hcg z krve bylo negativní. Dneska je to 13. den po injekci a ms pořád nikde, tt před 3 dny negativní.
Nevíte, jak se to řeší dál, když vyvolávačka nezabere? Cyklus jsem měla vždycky pravidelný a na cysty jsem nikdy netrpěla, mám to rozhozené po revizi, takže tohle se mi ještě nikdy nestalo a jsem z toho už docela nervózní...
@saidy ja cekala na menzes po vyvolavacce 3 tydny tak ještě vydrz, pripadne bych se radila s dr, který Ti vyvolavacku dal
@terezapetrova urcite poradit s lekarem at se ji nic nestane, radeji plasit 'zbytecne' nez pozde :(
@saidy drzim palce, dej vedet.
Holky tak vyvolávačka nakonec zabrala, MS přišla 13. den po injekci a cysty odešly s ní, dneska na utz už nebyly. Zajímalo by mě ale, jestli jste v cyklu po uměle vyvolané ms měly ovulaci nebo ne?
Holky a kdy se jde na tu vyvolávačku? Já měla dostat ms před týdnem a pořád nic, těhu nejsem.
@saidy rozhodne bych jela hned na gyndu, kouknou na utz a reknou. Nechci strasit, ale muze to byt cokoliv (kolegynce praskla cysta a krev se ji vylila do 'bricha' a tam řádila-infekce) . Ja teda dostala MS vzdy max do 10 dni. Radeji si zavolejte jako akutni pripad vas urco vezmou.