Cysta, vyvolávačka a MS stejně nedošla. Co dál?

saidy
30. led 2017

Stalo se někomu, že MS nedošla ani po vyvolávačce? Před 2 týdny jsem podle utz měla na obou vaječnících cystu, hcg z krve bylo negativní. Dneska je to 13. den po injekci a ms pořád nikde, tt před 3 dny negativní.
Nevíte, jak se to řeší dál, když vyvolávačka nezabere? Cyklus jsem měla vždycky pravidelný a na cysty jsem nikdy netrpěla, mám to rozhozené po revizi, takže tohle se mi ještě nikdy nestalo a jsem z toho už docela nervózní...

absintka19
30. led 2017

@saidy rozhodne bych jela hned na gyndu, kouknou na utz a reknou. Nechci strasit, ale muze to byt cokoliv (kolegynce praskla cysta a krev se ji vylila do 'bricha' a tam řádila-infekce) . Ja teda dostala MS vzdy max do 10 dni. Radeji si zavolejte jako akutni pripad vas urco vezmou.

terezapetrova
30. led 2017

@saidy ja cekala na menzes po vyvolavacce 3 tydny tak ještě vydrz, pripadne bych se radila s dr, který Ti vyvolavacku dal

absintka19
30. led 2017

@terezapetrova urcite poradit s lekarem at se ji nic nestane, radeji plasit 'zbytecne' nez pozde :(
@saidy drzim palce, dej vedet.

hanyas
30. led 2017

@saidy take jsem mela cystu, kterou se snazili rozpustit vyvolavackou, ale nepodarilo se. Nakonec jsem musela na punkci cysty. Udajne sama vytvarela hormony, takze brzdila ms.

saidy
autor
8. únor 2017

Holky tak vyvolávačka nakonec zabrala, MS přišla 13. den po injekci a cysty odešly s ní, dneska na utz už nebyly. Zajímalo by mě ale, jestli jste v cyklu po uměle vyvolané ms měly ovulaci nebo ne?

pujolka26
17. únor 2017

Holky a kdy se jde na tu vyvolávačku? Já měla dostat ms před týdnem a pořád nic, těhu nejsem.

saidy
autor
18. únor 2017

@pujolka26 já šla po 10 dnech, ale klidně můžeš i po týdnu si myslím. Mudr na tebe aspoň koukne a zjistí, kde to vázne.