Dobrý den,
dnes mi doktorka našla cystu na vaječníku. Před 3 měsíci jsem v 9.tydnu těhotenství samovolně potratila,pak jsem byla na vyšetření a ta cysta tam už byla. Nezmizela,ani se nezmenšila, takže za 2 měsíce mám další kontrolu a pokud bude stejná, čeká mě operace. Bojím se. Je tady někdo,komu cysta zmizela?
Měla jsem cystu, dr tvrdil že se už nevstreba, že musím na operaci. Bylo to v prosinci, měla jsem přijít v lednu, že se domluvíme na terminu. Nasadila jsem kapky gynex a cysta tam už v lednu nebyla. Dr se divil a marně ji hledal a nenašel.
@rendlik86 mě pomohl 2-3x denně thiamin
@lilian2111 jako vitamin B, v prášcích? Teď jsem si o tom četla,ale o gyn.problemech tam nic nebylo...
@rendlik86 Jj 🙂 měla jsem 5cm velkou a po třech dnech praskla. Sice bolest jako 🐷 ale byla pryč. Třeba se ještě někdo ozve kdo má zkušenost. Mě to tenkrát poradil přímo někdo tady
@lilian2111 díky moc... zkusím ten gynex, ten mám doma a koupím si i ten thiamin, asi tím nic nezkazim
Ja na cysty trpím, cysty nemizí, na laparo kvůli cystam jsem byla 4x, nejmenšímela při zákroku8cm, největší 11cm.. Důvod je, ze cysty vznikají kvůli endometrioze. Gynex, kontryhel na to brát nesmím, stav mi zhoršují
Měla jsem asi 5x6cm. Zmizela hned s první MS ale bylo mi strašně. Takové bolesti břicha to jsem nezažila 😰 hlavně při MS naštěstí jsem byla na PN protože jsem zkolabovala ještě ten den co mi to lékař řekl 🙈 v práci bych ty bolesti nedala
@rendlik86 ty já bych ten gynex úplně nedoporucila.... 🙈
@lilian2111 jakto?
@rendlik86 mě neudělal vůbec dobře
Myslim ze i ten caj mojzisova je na to. A pomohl by asi i s otehotnenim a naslednym udrzenim. I kdyz v 9tt to spis bylo spatne embrio. Priste se zadari!
Ja mela cystu v tehotenatvi o vel detske hlavicky. Zmizela do ctyr mesicu,ale o te asi nemluvis....
@astyna88 Dobrý den, píšete že jste měla také cystu, mně dnes na kontrole v 8+3tt doktorka našla cystu na vaječníku 62mm, když jsem se ptala jestli to může ohrozit plod, říkala že spíš ne, ale že může přeškrtit vaječník :( Každopádně i tak se bojím, aby se něco nepokazilo.. Můžu se zeptat Vám se cysta vstřebala sama? A vyšetřoval lékař původ cysty, mám na mysli jestli je naplněná vodou nebo krví atd? Moc děkuji za odpověď 🙂 Mám strach a potřebuji si přečíst, že to někdo měl podobněva dobře to dopadlo..
Dobry den,ja jsem mela cystu o prumeru cca 10,5cm,takze obrich rozmeru. Dokonce jsem si i sama nahmatala a obcas na tom miste citila tupy tlak. Mela jsem jen hlidat,abych se trosku setrila, neuhodila se do toho mista nebo kdybych mela krece,jet hned do nemocnice. Na uzv v 22.tt uz byla vice nez polovicni, na uzv ve 29.tt jiz patrna nebyla. Na kontrole v 6n neni patrna take. Puvod byl hormonalni ze zluteho teliska.
@rendlik86 ano,s menstruaci mi sama zmizela