Cysta. Měla jste některá a nemusela na operaci?

petraaroman1
14. čer 2024

Ahoj prosím chtěla bych se zeptat bolelo mě v pod bříšku cca týden dnes jsem byla u své Dr a zjistila mi cystu 4 cm a já se strašně moc bojím že budu muset na operaci je tu někdo kdo ji měl a nemusel na operaci nebo naopak budu moc ráda za každou odpověď

klokanka31
14. čer 2024

@petraaroman1 Já naštěstí nemám zkušenost s cystou, ale kamarádka říkala, že v Praze jsou schopní cystu odstranit ambulantně bez narkózy, tak se na to zkus kdyžtak informovat. Ale taky se může stát že ti cysta sama zmizí, takhle to měla moje mamka 🙂

klpoiu
14. čer 2024

Cysta je velmi siroky pojem. Zalezi o jakou cystu jde. Nejčastější cysta je folikulární. Ta se povetsinou jen hlida. Sama praska. Ja osobne na tyto cysty trpim s kazdym cyklem. Nekdy ji trvá nez praskne i tři mesice. Největší byla 6 cm. Taky praskla sama.

petraaroman1
autor
15. čer 2024

@klpoiu když mám 4 cm myslíte že mi zmizí když budu mít teď měsíčky?? Já se strašně bojím operace

petraaroman1
autor
15. čer 2024

@klokanka31 to bych raději noo já se operace míč bojím jinak se zkusím podívat na netu na tu prahu děkuju

klpoiu
15. čer 2024

@petraaroman1 Pokud jde o cysty folikulární tak ano pravdepodobnost ze zmizí je celkem velka.

petraaroman1
autor
15. čer 2024

@klpoiu moc děkuji uklidnila jste mě ale zatím nevím co mám za druh Dr mi nerekla

ankaa32
7. črc 2024

@petraaroman1 ja som po ivf mala 13cm cystu a trpela som na to každý mesiac. Vždy to odišlo s ms

petraaroman1
autor
10. črc 2024

@ankaa32 opravdu?? A jak to poznám že mi odešla z ms

petraaroman1
autor
10. črc 2024

@ankaa32 a co je to ivf