Milé dámy, hledám rady na rozjezd ovulace..HA neberu téměř rok, MS nepravidelná tak ji od února srovnávám duphastonem. Všechny cykly zatím anovulační :( Teď jsem začala brát třetí balení inofolicu, ale stále nic. Domluvily jsme se s doktorkou, že přes léto duphaston vysadím, necítím se s ním úplně ve své kůži. Tak čekáme co přijde, respektive zase nepřijde...máte podobné zkušenosti? Díky moc 🙂
Ahoj, já nemám ovulaci vůbec, nikdy jsem ji neměla ( vlastně jednou za dva roky se mi stalo, že jsem ji jednou měla, ale to se snad ani nedá počítat) a nikdy se ji nepovedlo klasickýma lékama (např. Clostylb...) rozjet. Zřejmě máš také PCO. Mě pomáhají jen injekce stimulací. Zrovna dnes si začínám píchat Puregon (tenkrát mi zabral ze všech nejlíp) a příští týden se chystám na inseminaci. Já z vlastní zkušenosti, pokud plánujete rodinu což zřejmě ano 🙂, bych ti radila jit už do CARu. Jsou tam přeci jen většinou lepší odborníci na tyto problémy. Mě na gynekologii doktroka napsala jen co mohla a stejne to nezabralo, ale nevzala mi ani hormonální profil a říkala, že když to 2 za sebou nepomůže tak do CARu. Takže jsem tam a léčím se tam. 🙂