Ahoj holky,
Má někdo zkušenost s vakcinací v prvním trimestru těhotenství??
Studie poslední dobou jsou dost pro a můj doktor a celá situace mě do toho tlačí (žiju v zahraničí, kde je očkováni povinné a bez nej nemohu pracovat) …
Tak me jen zajímá jestli má někdo reálnou zkušenost? Měla jsem 1 Pfizer než nějakých vedlejších účinků…
Nešla bych têhotná 🙂
@kanceaka já byla na druhé dávce když jsem byla ve 4 tt a nevěděla jsem, že jsem těhotná zatím je všechno v pořádku a po očkování mi vůbec nic nebylo. Jen na třetí dávku půjdu až po porodu 😀
@kanceaka ahoj , když jsem zjistila že jsem těhotná , týden na to jsme měli jít na očkování , doktorka mi sama řekla že by to odložila , že můžu mít špatnou reakci a něco by se mohlo stát .. tak jsem to odložila a šli jsme až po porodu . Sice mi nic po ockovani nebylo ale neriskovala bych ..
@hanka158 já ziju v Austrálii a tady to naopak berou tak, že těhotné jsou ty, co by se měli ockovat jako první, že jsme nejvíce ohrožená skupina …
:( a na názor rodičů se úplně neptají.. takže pro mě je to buď zajít se naočkovat, nebo nechodit do práce a nikam až dokud se nezaočkuju… :(
@kanceaka zkušenost nemám, nicméně mě gynekolozka říkala, že se v prvním trimestru nedoporučuje 🤷♀️ navíc je ti rizikový obdobi samo o sobě, já čekám do druhého trimestru