Co znamená zvětšená děložní sliznice?

skinac001
7. led 2017

Ahoj 😉 chtela bych se zeptat - mam takovy problem brala jsem antikoncepcni i njekci mam ji visazenou uz rok mela jsem nepravidelny cyklus ale posledni dva mesice jsem to nedostala a mela jsem nechraneny styk ...skousela jsem si tehotensky test ale ten vysel negatyvni ...dnes jsem byla u dr. a ta mi rekla ze tehotna nejsem ale ze mam 12mm zvisenou sliznici co to znamena ? mamka tvrti ze zvisena sliznice zvamena tehotenstvi muze se stat ze jsem tehotna a test a ani ultrazvujk to neprokazal? ... pani doktorka mi nebrala ani krev nic jenom mi pichla dve ampulky na spusteni menstruace ..... ... mate stim nekdo skusenost ?... mohli by jste mi poradit dekuji
ps : je mi 19 let 🙂

keksikova1
7. led 2017

Vysoká skiznice znamena,ze brzy dojde k jejímu odloučení, teda menstruaci. Tehotna nejspis nejsi.

alicie_k
7. led 2017

Může to klidně znamenat obojí. Buď máš před MS nebo úplný počátek těhotenství. Ale dobrý lékař na dobrém ultrazvuku už by okem měl poznat tu "těhotenskou" sliznici narozdíl od té před MS. A pokud i test je negativní, asi to tak opravdu bude.

skinac001
autor
7. led 2017

takze to znamena ze nejsem tehotna ? dekuji za odpoved

vanea
7. led 2017

@skinac001 Ahoj, znamená to, že pravděpodobně nejsi těhotná. Ale stát se může všechno, musíš počkat na MS🙂

keksikova1
7. led 2017

@skinac001 možný je všechno, ale spíš těhotná nejsi..

absintka19
7. led 2017

@skinac001 1.proc jsi se nezeptala doktorky kdyz ti to rekla? Kdyz ti dala vyvolavacku nejspise vi, ze tehotna nejsi 🙂 test negativni, cyklus nepravidelny, klidne si nemusela ani ovulovat. Nejlepsi se poptat lekare u ktereho si byla, vestit tu zatim neumime 🙂 ja bych rekla ze tehotna nejsi a v 19 letech je docela brzo dle meho 🙂

skinac001
autor
7. led 2017

absintka19 🙂 ahoj dekuji ti za radu vis je mi 19 ale uz mam na svete 2holcicky po cisarskym rezu
a za tu dobu co co jsem byla tehotna tak jsem takove problemy nikdy nemela ...stale se ucim ... ja vim zacala jsem brzy ale me osobne to nevadi a mimu oloki take ne ... jo doktorky jsem se ptala ale ta mi rekla ze podle ultrazvuku tehotna nejsem ale ze nic neni viloucene ...za 14dnu jdu zpet ne kolntrolu uvideme no ... ale jste jsem stale nemela ms.🙂