Holky pomoc co vám pomohlo na otoky ? Mam nateklej obličej strašně a o nohou ani nemluvím strašný žádný boty mi nejsou a to myslím do slova :/ je to strašný připadám si jak balon už :D díky
@terez225 jooo dekuju no pravé to sice mám ale já nemám v čem jít ven :D to je strašný už sem hotova obličej mám silenej a sem na prášky :D
Taky jsem byla strasne otekla, vydrz. Zmizely mi cca tyden po porodu.
@zuzaaaaa to doufam sem z toho už hotova mám snad tři kotníky dekuju
Měla jsem nohy jak medvědi tlaky. Po porodu to odtece, tak vydrž.
Já měsíc před porodem brečela, že už své kotníky nikdy neuvidím
Po porodu ještě tak 14 dní.
Mně týden před porodem řekli, že mám otoky kvůli dlouhodobému nedostatku bílkovin (na krev jsem chodila každé tři týdny a nevím, proč si toho nevšimli dřív) a naordinovali mi Protifar (dá se koupit bez receptu v lékárně, je to bílkovina v prášku), efekt jsem nestihla zaregistrovat, protože jsem mezitím porodila. Zkus a uvidíš. Pak se ještě doporučuje nepít bublinkové minerálky a snížit příjem soli; nicméně nic z toho mi nezabralo, až jak píšou holky, porod. :-/
Tak vám dekuju sem zvědavá no :/ je to hrůza nemůžu ani nikam jít protože nemám boty :D hi hi
@lucaaaaaaqa NO já na konci těhotenství chodila v manželových normální velikost mám 37 on 42, a že by mi nějak padaly...
@margrethe5656 budu muset asi taky :D
Porodit a pár dní počkat. :D Můžu ti říct, že mi splasklo všechno a připadám si i štíhlejší, než předtím, ale to bude asi fakt jen dojem, když jsem poslední měsíce byla jak nasátá houba. )
Doporučuju si koupit nějaké levné boty z výprodeje nebo si od někoho půjčit, případně chodit prostě v něčem co ti bude, i když to nebude na módní přehlídku. Já až do minulého týdne chodila v sandálech.. bez ponožek. Lidi divně koukali, ale pro mě pohoda.
@sobist asi budu muset ni moc dekuju :/ :D
Porodit pomohlo jinak nic ... a to jsem zkusila snad vše. Vidím že jsi 40tt to už vydrž to máš za par