Omlouvám se za anonym, ale trošku se stydím za to. Dámy co vám doktoři napsali na zánět ve spodku? Moje dr. mi vždy na jakýkoli problém napíše Macmiror. Já je úplně nesnášim, nejvíc nechutné globule, co jsou na trhu, hlavně mi z nich pokaždé není dobře. Vždy mě celou léčbu bolí v podbříšku a jednou se mi i spustila krev a dr. Pokaždé řekne, že je to v pohodě a zas mi flákne tohle. Napsali vám na zánět třeba normální antibiotika? Zvažuji právě jestli počkat do pondělka a zas se s.ní hádat, že tohle nechci a ona mi to stejně napíše nebo jít na pohotovost teďka o víkendu. Od úterý špiním a břicho mě bolí čím dál víc a dobře mi taky úplně není.
@klea81 stěry bere, no nevím už asi týden pozoruji více výtoku, při sexu jsem šíleně vyděsila chlapa, krve jak z vola, tak jsem si myslela, že jsem to zas dostala dřîv a teď už jen 4 dny špiním a bolí mě břicho. Zrovna přes svátky, takhle blbě ...
Určitě jsou potřeba pořádné stěry a dostatečná léčba. Můžou to být chlamydie, ureaplasma, mykoplazma... To se nedá vyléčit nějakými sedacími koupelemi. Pozor na to! Mně to zřejmě doktorka zanedbala. Taky mi dávala něco typu Macmiror. A mám s tím teď problémy, chronický zánět, který se zřejmě projevuje i jinde v těle.
Mne to dr stridal..samozrejme stery..ale do vysledku neco univerzalni..ale ne furt stejny, kvulj rezistenci...
@atisak no já si právě myslím, že by mi pomohly ty celkové víc. Asi 2 týdny zpátky se mi udělal bolestivý bolák, měla jsem to přes celý krk, ani vycházet ven jsem nechtěla, to vypadalo že mám lepru a dostala jsem na to antibiotickou mast, že je to prý následek oslabené imunity po covidu, takže jsem teď prý o dost náchylnější na bakteriální infekce a sotva se začal hojit krk, tak zas tohle ...
D klion, clotrimazol tablety, pimafucin globule... ale nezabralo mi teda nic, až autovakcina (kapeš kapky do pusy, je to na miru podle tvým buněk, na každá gyn. dokáže zajistit)
A kdy jsi měla covid? Já před dvěma měsíci a hned po něm jsem chytila asi kvasinky, nebo něco takovyho a furt to není ono. Tak si právě říkám, jestli to muže být tím covidem. Měla jsem 2x clotrimazol, ten moc nepomohl, tak mi dr napsalala macmiror, bylo to lepsi, ale pořád mám dole takový nezdravy pocit.
@camillaq začátkem listopadu, měla jsem teda mírný průběh, tak jsem si říkala pohoda, ale začátkem prosince se mi začaly dělat boláky po těle bakteriálního původu. Prostě jsem se škrábla někde a udělal se mi z toho velký bolestivý bolák a nehojilo se to vůbec. No a teď spodek. Akorát že dnes teda už dorazila MS, takže k dr. Až po novém roce, ale můžu říct teda, taková bolest. To jsem ještě nezažila při MS takové bolesti.
Taky jsem teď měla MS a strašně silnou, bolesti naštěstí ne.
Na smíšenou infekci se píše Macmiror. Taky jsem nic jiného nikdy nedostala. Mně z něj nic nebývá. Jíst celková atb je zbytečné a zatěžuje to játra, střeva a ledviny. Můžeš zkusit alternativu - sedací koupele z bylin, probiotika do pochvy, kvasinkova dieta a podobně. Bere stěr a posílá do laboratoře? Je otázka co to přesně je.