Co s tím?

volnapet
28. říj 2023

Diky za otevreni me diskuze a tedy jeji precteni, pripadne radu.
V mem sexualnim zivote jsem se svym soucasnym muzem nemela problem dosahnout nekolika vaginalnich orgasmu za sebou.
V cervenci lonskeho roku jsem porodila vahove prumerne dite. Bylo potreba par vnejsich kosmetickych stehu, nicmene co me trapi je to, ze ho po prvnim orgasmu vubec necitim (pri stejne poloze, jako byl dosazeny prvni orgasmus).
Jsem z toho nestastna, kdyz uz se nahodou dostavi nejaky dalsi orgasmus, je doslova vydreny.
Ptala jsem se muze, ten zadne netesnosti neciti a za nej - vse v poradku. 🫣

levandule_k
29. říj 2023

Asi bych zkusila pracovat s pánevním dnem, nějaké cviky na posilnění, zkusila bych Venušiny kuličky... Pokud jsi dole fyzicky ok, tak nemáš to od psychiky, že jsi třeba vnitřně zablokovaná? Některé porody jsou hodně náročné, nebo můžou otevřít nějaké trauma...

volnapet
autor
29. říj 2023

@levandule_k nemyslim si, ze je to psychicke. Ja ho do prvniho orgasmu citim uplne jasne, ale pak... Proste vubec 😳

reeeza
29. říj 2023

A nepomohla by menší pauza po prvním orgasmu? Třeba dráždit nějakou dobu jen jeho ?

Nebo zkus masturbovat a sama si zjišťovat, jestli by pomohla pauza nebo třeba příjdeš na něco jiného.

A taky třeba pomůže netlačit na sebe, prostě to přijmout jak to je. Tělo se mění. Tak prostě budeš mít jeden orgasmus 🤷‍♀️ svět se nezboří ne? Ty vydřený orgasmy, to je o ničem. Hlavně nesrovnávej s tím co bylo a užívej co pěkného zažíváš teď.