Dobrý den,chci se zeptat,zda některá užívala Clostibegyt a jestli pomohl.Měla jsem dlouhé cykly tak mi doktorka napsala Estrofem ob den a Duphaston od 20.dne.
Menstruace probíhá a ted mi doktorka napsala Clostilbegyt od 5.dne menstruace.Jedno dítě už máme ale už rok nepoužívám žádnou antinu a pořád nic,tak jsem se chtěla zeptat jestli někomu Clostík zabral a kolikátý cyklus. Děkuji moc 🙂
@evelinkapc Zabral mi hned napoprvé 😉
jé,aspon nějaké pozitivum dnes,moc děkuji, trojčátka fííha, to já jsem skromná 🙂 mě by stačilo jedno 🙂
@evelinkapc Neboj, nemusíš mít trojčátka, ani dvojčátka. Já jsem otěhotněla hned na první pokus s clostíkem a byla to jen jedna holčička 😉
Jéé kéž by mi taky brzo zabral 🙂 my bychom chtěli chlapečka 🙂 teď kolem mě každej rodí nebo je těhotnej 🙂
@evelinkapc já ho beru 2 cyklus a jeste porád nic , srovnal mi cyklus a nahodil ovulku ,ale to je tak vsechno ...
já ho teď budu brát 1. cyklus,a nejake vedlejsi ucinky?
@evelinkapc jediné co jsem postřehla byly bolesti podbřišku, ale takové slabé i píchání ve vaječníku (ovulace) jinak vůbec nic
tak to jsem zvědavá.. já užívala předtím inofolic, ted piju kontryhel,beru femibion a navic kys.listovou... tk jsem zvedava jinak přeju hodně štěstí 😉
Mě tedy ne akorát jsem po něm měla návaly a asi 8 vajíček celkem ale nevychytali jsme to a měsíc po vysazení to vyšlo 🙂
tak to moc gratuluji 😉
@evelinkapc brala jsem 3-5 DC clostik, kyselinu listovou , 1-10DC piju kontryhel... Femibion jsem brala taky, ale niak mi moc nepomohl a listovka pry pro pocatek staci (rikala MuDr) - on ten femibion stoji 3x tolik nez listovka na 2mesice .. snazime se pul roku a nic, taky ti držím pěsti 🙂
taky držím palce 🙂 my jsme tomu nechali volný průběh od loňského srpna a teď jsme to začali řešit. 😠 tak snadd nám to všem brzo klapne ty // 🙂
@evelinkapc Beru ho teď 5. měsíc 2 - 8 DC 1 x 3.. Společně s estofemem 2-25DC 1 x 3 a utrogestanem 16-25 DC 3 x 3 a zatím nic..
tak snad to brzo vyjde,já ho ted budu brát první cyklus a k tomu estrofem a duphaston
@evelinkapc Tak budu držet palce!! Já mám tedy neskutečné vedlejší účinky.. ale určitě to za to stojí pokud se zadaří
tak to jsem zvědavá,jak to bude reagovat na mě 🙂
holky a kolik clostiku berete ?? Já měla 2 cykly 1-0-0 3-7DC ... a chtela sem se zeptat jestli můžu brát 1-0-1 ???
Co to udela s telem ??
Toz to ja neporadim ale taky jsem premyslela. Ja ho ted budu brat po prve 1- 5-9DC ja bych byt tebou zavolala nebo rovnou zasla na gyndu,a on ti rekne co a jak.myslim ze by to rovnou zvysil prave na ty dve jak pises.jenze kazdej doktor rekne neco jinyho no :-/ myslim ze to s telem neudela nic,ale jak sem cetla v ruznych diskuzich tak tam hodne maminek psalo kdyz brali vic nez 1 tak se rodila dvojcatka a vic 😀
@lzii já původně brala 1 tabletku, ale po změně dr. Mi nový řekl, ze jedna ta léta je úplně zbytečná.. Ze se tělo nenastartuje.. Beru ted 3 tablety a konečně jsem měla po 5ti měsících ovulaci.. Nehledě na to, ze mi rikal, ze největší smysl ma ovulaci kolem 15dc.. Později je vajíčko staré a jsou menší šance., odkaz je spoustu maminek, které rak otehotnely...
tak ale zas na kazdou zenu to ucinkuje jinak,kazda zena ho zas jinak snasi... podle me doktor(co doktor-to jinej nazor 😀 ) taky se pise ze lecba clostikem musi byt pod dohledem a ze se musi chodit na kontrolu jak to na zenu pusobi atd... a hodne doktoru proste to pod kontrolou nema... jedne staci 1 cl. druha potrebuje 2 a zabere... jiny to zas berou treba pul roku a nic... myslim,ze je vse o doktorech a zkusenostech s cl. a jak toho pacienta zna...ale zas jak sem psal nektere zabere hned,nektere za 3mes. jine treba vubec,pak se treba vysadi a otehotnite hned... a taky myslim je to hodne o psychice,cim vic se na to miminko mysli tim vic to nejde... jenze myslet na to prestat nejde(teda me aspon ne 😀 )
Hned poprvé 🙂
@sleepers a můžu se zeptat kolik jste brala tbl? 🙂 a kolikátý den cyklu? 🙂 😉
@evelinkapc od 5DC na 5 dní 1tbl.
@sleepers taky od zítřka tak začínám 🙂 jak říkám na každou to působí ináč :D 😉 tak snad i nám se zadaří tak brzo 😠
Ahoj, já beru clostil 3-7 den už asi dva roky. Nejdřív jsem měla 1-0-0, teď už mi to zvýšila na 1-0-1. Vajíčko tam vždy je nachystané, ale zatím se nezadařilo.
dva roky? fíha 😕 ,ja myslela že tak dlouho se brát nemůže 😨
@evelinkapc To nevím, nejsem doktor 🙂.
@becicka
a to berete v kuse?
@evelinkapc tak držím palce, ať se zadaří co nejdřív 🙂
No segra dostala Clostilbegyt taky a vzala myslím 3 pilule, a jsou z toho trojčátka. 😀 Takže jí zabral. 😀