Ahoj, po nevydařených cyklech s dávkováním Clostilbegytu 1-0-0 jsem přešla na dávkování 1-0-1 (teď první cyklus). Na folikulometrii 28.1. (před týdnem) zjištěny 2 folikuly (jeden la levém vaječníku a jeden na pravém) s tím, že ovulace by mohla být v období 12 - 18 DC. V úterý 2. 2. (15 DC) mě dost bolelo břicho (celkově, ne jen podbřišek) a píchalo mě mezi břichem a prsy, měla jsem i pocity nevolnosti a na zvracení. Včera 3. 2. (16 DC) bílý hlenovitý výtok, opět bolest břicha (už o poznání menší jak předešlý den) a divně od žaludku. Dnes je to zase o poznání lepší, ale pobolívá mě v podbřišku na levé straně, třeba při chůzi, když se na to soustředím nebo když vstávám ze židle... Teď nevím, zda jsou to ovulační bolesti nebo bolesti spojené s cystou. V sobotu odjíždíme na týden pryč a já nevím, zda dnes či zítra pro jistotu navštívit gynekologii, nebo čekat, zda to odezní. Zda by tam vůbec dr. cystu viděla, když před týdnem to bylo v pořádku, jestli není příliš brzo na závěry. Jestli máte podobnou zkušenost, budu ráda za váš názor.
Ahoj ako si dopadla uu vis zda si ovulovala alebo.oplodnila? ja som.co clostiku prvy mes dostala som.vcera inj na uvolneni vajicka tak sa dneska skusime posnazit
Ahoj, ovulace mi proběhla ale k oplození nedošlo ☹ jsem tedy po dalším kole clostiku a snažení nás čeká zitra. Doktor mi včera na ultrazvuku naměřil folikul 30mm, někde píšou ze to ještě může být v pohodě a praskne s "hotovým" vajíčkem nebo to už může být cysta. Tak jsem zvědavá 😉 přeji ti hodně štěstí ri snažení. Ať nám to konečně dopadne 🙂
holky,clostyl jsem užívala ted 1. cyklus. dneska jsem 16DC ovu test pozitivní. ale už tři dny me bolí ani ne tak podbřišek jako spis jakoby pochva uvnitř. při sexu,kterej ted provozujeme intenzivněji me zprvu bolí čípek..tyhle pocity vůbec neznám.je to normální?
@123snazivka Tak takové bolesti nemam tak nemohu posoudit. Mě vždycky bolí vaječník na kterém je největší folikul. Tak uvidíš jak to bude dál, může to být klidně ovu. 😉
@misaskul Ahoj, já jsem na tom úplně stejně. Cysty se mi dělají každý měsíc několikrát už přes půl roku. Samovolně mi neprobíhá ovulace, ale po nasazení Clostibegytu proběhla a to přesně 13-14 CD, Měla jsem úplně stejné příznaky, tedy bolest v břichu (všude), a následně asi 6 dní po ovu byl bílý výtok, začalo (a stále pokračuje) píchání v podbříšku, bolest hlavy, nevolnost, nízký tlak (myslím že sebou každou chvíli švihnu🙂. Dnes mám 4 dny zpoždění, ale test zatím negativní. Být tebou tak to ještě vydržím jestli se dostaví MS. Když by tam byla cysta tak s MS odejde. Když by ale bolest byla nesnesitelná tak si určitě zajdi 🙂