Ahoj, 2 roky nemám menstruaci a chodím na vyvolávačky, mám zvýšený testosteron, který prý menstruaci brání, léčím se na štítnou žlázu. Už jsme začali uvažovat o mimku, tak mi dr dal Clostylbegyt, ale účinky minimální. Spermiogram má přítel tak 50 na 50... Každopádně dostal vit. E. Na kontrolních UTZ mi folikuly nenarostly :( Co bude dál, máte zkušenosti??? Do CARU zatím nechceme.... Ach už jsem tak moc zoufalá...
Já vím, že to není ostuda, ale chci jej ještě odložit. :( A hlavně bych byla ráda, kdyby to šlo prozatím i bez něj a byla by nějaká aspon malá šance na spontální otěhotnění. Já snad cystu nemám, ale četla jsem, že po tom cysta bývá, ted mi chce zvednou dávku, brala jsem jen 1-0-0 , a tak prý to třeba pomůže, ale z dávkování 1-0-1 prý jsou častá dvojčata 🙂 🙂 zajímalo by mě, jestli třeba vyšší dávka pomůže.
to jsem brala taky tak..ale smí se brát jen 3 cykly za sebou...
Stejně to dopadne tak,že ti na gyndě po tom, co ti clostyl nepomůže řekne,že oni už ti více pomoct nemůžou a pošlou tě do toho caru..
Já tam chodím od května a taky jsem říkala,že zatím nechci žádný zákroky, že to necháme ještě přirozeně, takže mi jen nasadili léky a snažíme se, aby jsem konečně měla ovulaci, což se zatím nepovedlo...
Jen je dobrý, že mě tam více hlídají..jezdím tam na ultrazvuky, udělali mi tam všelijaký vyšetření...
No uvidíš, třeba ti zvýšená dávka pomůže 🙂
No při nejhorším to stejně jinak nepůjde.... chceme ještě koupit domek před těhotenstvím, kdyby se povedlo, tak taky nechceme dávat penízky pryč. Nevím kam chodíš, ale tady ve Zlíně se platí i za konzultaci.... prostě je to boj, ale mimčo je silnější 🙂 a tak klidně koupíme levnější domek jen když bude miminko 🙂 😀
teda, tak to je mazec..my nic neplatili 😕, za konzultace už vůbec ne, a ještě jsem to ani neslyšela,že by v cetru někdo za to platil..co tam máte za car? ...
až teďko sem doplácela ty injekce, ale stejně mi 3/4 hradila pojišťovna...
No ségra tam chodila hodně let, má za sebou nespočet neuspěšných umělých a platila i za konzultace, takže se mi zatím do toho nechce, ale jsem ochotna udělat cokoliv. Počkám max půl roku. A kolik jsi doplácela za injekce??? To jsou ty do břicha???
To bych volila jiný CAR v jiném městě. To jsou zloději !
přesně jak píše lenjii..zkus si najít jiný car, takhle byste se nedoplatili...
dokonce i pojišťovna hradí IUI 6x ročne, a IVF 3x..platíš jen za podpůrný léky a věci, který chceš navíc, jako je zmražení a tak...tak,aby pak nechtěli i za tohle platit..
Já chodím do Pronatalu, ten je soukromý, ale má normálně smlouvy s pojišťovnama, takže pohoda..
Ale ať už jsem slyšela o jakémkoliv caru, nikdy nikdo neplatil za konzultace..
Jináč doplácale jsem 1200, máš to na 7 dávek., koukala jsem na cenu a jinak stojí 3500..jo a je to ta do břicha..Jsou to vlastně léky, který se berou, když chceš jít na IUI, ona mi snížila dávku,jen aby se začalo uvolňovat vajíčko, uvidím jestli to zabere 🙂
Jj, o těch injekcích jsem dost slyšela. IUI nám v CARU ihned po spermiogramu nedoporučili, prý pouze IVF, no uvidíme.... samozdřejmě jsme slušně odmítli 🙂 a vše jsem řešila se svým gynekologem. Gynekolog se mi snaží vyjít se vším maximálně vstříct a chodím tam každý týden :D takže myslím, že mě nezanedbává, slíbil, že něco vymyslíme, jdu v pátek, tak jsem strašně zvědavá, dostanu vyvolávačku a uvidí se 🙂 No segra pak samovolně otěhotněla, ale nechala tam takové peníze, že by se mohla mít luxusně.... třeba už je to jinak je to 4 roky zpět, ale nevím no..... docela pochybuju, když nám hned navrhli IVF bez jakéhokoliv vyšetření a odemně neměli žádná vyšetření a ani nevěděli proč máme problém....
Proč nechceš do caru?
Nemusíte přece hned na umělý, ale určitě vám tam budou umět lépe pomoct..
Mě clostyl taky nezabral, vůbec vaječníky na něj nereagovaly a ještě mi udělal cystu,takže už ho ani nesmím..
Ale chodíme do caru a místo toho mi předepsali injekce, které by mi je měly rozpohybovat, tak uvidím,co bude...
Já bych car určitě nezatracovala, není to žádná ostuda tam chodit. holt, to každému nejde bez pomoci no..Nebuď smutná 😉