Ahoj omlouvám se za anonym, ale je mi to trošku trapný. No trosku - dost😂
V životě jsem měla víc partnerů a nikdy nic, nebyl žádný problém, ale mám v sobě teď blok. Měla jsem než jsem otěhotněla jednoho na užívání (nechtěla jsem vztah) a on byl super, ale po každém sexu jsem s ním vždycky krvácela nebo špinila, říkal mi, že se mu to děje furt.. no ale pak po něm jsem ještě měla asi 3 vztahy kratší a žádný problém nebyl.. teď jsem rok po porodu, bez sexu a našel se nový muž, ale já se s ním strašně bojím spát co kdybych zase začala krvacet..
vždycky jsem říkala takovou trapnou větu “mám to dostat, spát spolu nebudeme, akorát mi to rozjedeš” a ty chlapi v pohodě 😀
A bylo to taky v pohodě.. ale proste je jakoby pripravuju, protože se proste bojim, co kdyby to zase přišlo.
U mě žádná chyba nebyla když jsem byla u gynekologa, prý jak to jen rict slušně “má větší orgány, tak možná proto jste krvácela” a když někdo ho bude mít většího budu furt krvacet?
No mám v sobě takový blok, že se bojim strašně…
Kdybych vedela, ze jsou nějaký pilule, po kterých nemůžu krvacet ani kdybych spala s koněm, tak sup sem s nima😀
Doufám, ze jste se pobavily a reknete mi co mám jako dělat 😀
Dekuju a dobrou 😘😀
Měla jsem to kvůli většímu prokrvení cév tam dole, ale to by asi tvůj lékař poznal. Dalo se to řešit nějakým laserovým zákrokem (konizací, jestli si dobře vzpomínám), ale u mě to přešlo, když jsem přestala kojit (což ale mohla být náhoda) a pak jsem znovu otěhotněla a zatím bez problému.
Při krvácením po sexu bych to řešila z Dr může te mít podráždění čípek ,může tam bejt něco skrz dělohu atd chtělo by se více na to zaměřit mám po konizaci čípku a zaclo to po tom zjistilo se že děloha vzadu a jiné jinak můžou pomoc hormonální léky ,nebo léky na podporu cév ...
Mela jsem to stejne a az jsem si nasla staleho partnera tudiz sex pravidelne,prestalo to..a je po problemu..kdyz byl sex obcas tak jsem krvacela 🤷
Rodila jsi přirozeně? Pokud jo, tak by snad i "větší" vadit neměl 🙂.