Choulostivé téma - krvácení při sexu. Zažila jste některá?

27. zář 2022

Ahoj omlouvám se za anonym, ale je mi to trošku trapný. No trosku - dost😂

V životě jsem měla víc partnerů a nikdy nic, nebyl žádný problém, ale mám v sobě teď blok. Měla jsem než jsem otěhotněla jednoho na užívání (nechtěla jsem vztah) a on byl super, ale po každém sexu jsem s ním vždycky krvácela nebo špinila, říkal mi, že se mu to děje furt.. no ale pak po něm jsem ještě měla asi 3 vztahy kratší a žádný problém nebyl.. teď jsem rok po porodu, bez sexu a našel se nový muž, ale já se s ním strašně bojím spát co kdybych zase začala krvacet..
vždycky jsem říkala takovou trapnou větu “mám to dostat, spát spolu nebudeme, akorát mi to rozjedeš” a ty chlapi v pohodě 😀
A bylo to taky v pohodě.. ale proste je jakoby pripravuju, protože se proste bojim, co kdyby to zase přišlo.
U mě žádná chyba nebyla když jsem byla u gynekologa, prý jak to jen rict slušně “má větší orgány, tak možná proto jste krvácela” a když někdo ho bude mít většího budu furt krvacet?

No mám v sobě takový blok, že se bojim strašně…
Kdybych vedela, ze jsou nějaký pilule, po kterých nemůžu krvacet ani kdybych spala s koněm, tak sup sem s nima😀

Doufám, ze jste se pobavily a reknete mi co mám jako dělat 😀
Dekuju a dobrou 😘😀

merope
28. zář 2022

Rodila jsi přirozeně? Pokud jo, tak by snad i "větší" vadit neměl 🙂.

veru181
28. zář 2022

Měla jsem to kvůli většímu prokrvení cév tam dole, ale to by asi tvůj lékař poznal. Dalo se to řešit nějakým laserovým zákrokem (konizací, jestli si dobře vzpomínám), ale u mě to přešlo, když jsem přestala kojit (což ale mohla být náhoda) a pak jsem znovu otěhotněla a zatím bez problému.

lencaa11
28. zář 2022

Při krvácením po sexu bych to řešila z Dr může te mít podráždění čípek ,může tam bejt něco skrz dělohu atd chtělo by se více na to zaměřit mám po konizaci čípku a zaclo to po tom zjistilo se že děloha vzadu a jiné jinak můžou pomoc hormonální léky ,nebo léky na podporu cév ...

4formy
11. říj 2023

Mela jsem to stejne a az jsem si nasla staleho partnera tudiz sex pravidelne,prestalo to..a je po problemu..kdyz byl sex obcas tak jsem krvacela 🤷

22hanah
11. říj 2023

@merope nemyslím, že by to porod změnil, většinou se jedná o krvácení z podrážděného čípku.