Nejspíše jsme přišli na to co stálo za mými potraty, srůsty v dělože i vejcovodech -chlamydie---prodělaný bezpříznakový zánět.
v roce 2012 jsem se dozveděla že jeden z davných partnerů měl chlamydie. okamžitě jsem letěla na testy (výtěry negativní - z krve že tam proběhla infekce- nedal mi antibiotika nic)
první tehu mimodeložní...srusty v dutině břisní. to rozrušili a poté bezproblémové těhotenství 2013 se narodil syn. Jsem velmi opatrná už asi 10 let jsem všechny své partnery posilala na testy HIV pač sep ohlavních nemocí hrozně bojím...po rozchodu s otcem syna jsem měla dva partnery, ten druhý je současný..oba pry chlamydie meli v minulosti a přeléčené...s tím druhým partnerem se kterým jsem doteď jsme chteli miminko..první pokus zamlklé těhu - poslai me na kyretaž a pak už jsem jen potracela opakovaně..chlamydie nikoho nenapadli krvaceni mimo cyklus se prikladalo stavu po kyretaži trvalo to pul roku od te doby bolesti pri sexu atd )hledala jsem pomoc u doktoru bez vysledku..podotykam ze ne u jednoho ale asi u 8 a zavěr byl že si mám zvyknout)...nicmene pak opet potrat v deloze a zaroven mimodelozni...jstem ted neplodna nemam ani jeden vejcovod...ve 2017 jsem si vyzadala testy na chlamydie - opet ster negtivni ale dle testu z krve stav po chlamydiove infekci POZOP PO NOVÉ, nebyl to ty stare klasajici hodnoty, naopak byly vyssi...opet mi nedali zadne antibiotika lae uz jsem blya tak zoufala ze jsem si je vyrvala u gynekologa...takže me ty svine dostihli znova...a ted nevím jestli mě mohl nakazit partner, nebo ve mě ty chlamydie diky tomu, že jsme je nikdy nezastihli aktivni a tim padem se nikdy neprelecili tak spali latentne v mých bunkach a první potrat psychicky stres, kyretaž pro ně byly možnost jak se vzbudit zautočit nenapadne a zase jit nekde spát...
mám už od kyretaží neustále problémy se spodkem- streptokoky atd..proste co co jsem v zivote nemela, ted jsem zoufala ..ze steru chlamydie negtivní....ale co když se zase ukažou?? jak se mam branit dopredu...je nejaký připravek ktery by mi pomohl je zahubit i spici nebo alespon zajistit aby se nevzbudili..ano o imunite vim tu mam slbou stejne ted jako psychiku, když si uvedomim jak velikou dan se zaplatila za nechraněny styk s partnerem...moje deti uz mi to nevrati neumim se s tim srovnat...ale potrebuji si dat i zdravi dokupy..od te doby jsem nahromade...ted si m vzal do parady jiny doktor a budeme hledat mezery co zanedbali jiní gynekologove atd...jen me zajimá jak si můžu pomoci sama? nejake byliny na chlamydie? je tu někdo kdo si tím prošel?? Děkuji Vám
@pink_unicorn ahoj to nevím c oti k tomu moc říct .-) ona prý je to civilizační pohlavní nemoc..spousta lidí ji má a ani o tom neví...nevyhýbá se fakt nikomu a hodne záleží na imunitě..já mám bohužel problemy s leukocity...a nejhorší na tom je že bych se o tom ani nedozvěděla...neměla jsem takové příznaky. tehdy jsem udelala testy jen na zakladě že jsem se to o tom bývalém dozvěděla...muj soucasný partner je prý proděla někd už v roce 2002...chytli to v aktivním stádiu a přelečili....takže to nemůžu na něho svádět nebo nevím neumím si to vysvětlit...jediné co mě právě napada že se u mě zapouzdřili v bunce a čekali tam na spravnou dobu kdy zautočit kdy se tomu tělo neubrání...jenže nikdy na to nikdo nepřišel..moje problemy se schovavaly za to že je to po potratu atd...nevim jsem z toho celkem na prasky nejsem žádná běhna, která spí s kdekým...kazdeho partnera jsem si pred pohlavním stykem proklepla což neznám nikoho kdo by chlapy posilal na testy hiv...ale proste delala jsem to...a stejně jak vidíš se mi nevyhla jiná infekce...na chlamydie jsme byli vsichni v te dobe negativní a s nikým jsem nespala...jenže prave jak čtu na internetu muže přežívat v nasi bunce a tam ji nic neohrozi ani antibiotika nic..nevim jak zjisti jestli mam v sobe takove loziska spící..nebo jak to vlastne funguje..jsem jeste trochu v šoku
jenže doktor se k tomu nějak nevyjadřil protože právě ted chlamýdie nemám...tak se s tim prý nedá nic dělat...já je samozřejmě aktivní mít nechci...ale jak prijdu na to jestli ve mě nespí nekde skrýte v buńce..a pokud ano co brát preventivne aby se ta svine nevyloupla a nezačla škodit.
@europa00 https://www.tinktura.eu/cs/bylinkarovo-tajemstv... a toto už máš doužívané?
@europa00 ahoj zkušenosti mám...jinak k nemocem pohlavním, dnes je toho plná prdel, jen lidi si naivně myslí, ze se to týká jen omezené skupiny lidí... Není pravda... Ja uz jsme ve stavu,ze kdyz pokud budu mít novyho partnera, a bude se mnou chtít spát bez ochrany, tak půjde na testy... Jinak bez toho do toho nejdu... Jsme uz dostatečně poučena..chlapi mají totiž delší močovou trubici, takže chlamidie apod. sračky na sobě ve většině nepozoruji... Takže jsou vlastně přenašeči a vesele tvrdí ze oni nic nemají... Tot jen ma vsuvka... Muj novej vztah me minule stal nákazou ureoplazmou... no k věci.. Chlamidiozou jsme se nakazila cca ve 20...měla jsem obrovský záněty mocaku, ale nikdo me nezjistil z čeho, pak napadlo urologa udělat biobsii a odebrali me zánětlivý ložisko z močové stěny... Prelecena antibiotikama doxycyklin, partner taky, ale od te doby me to udělalo chronickou cistitidu(zánět mocaku), nikdy jsem se toho nezbavila... V krvi pozitivní chronicka chlamidioza... Opět prelecena... Ted jsme opět v peci urologa, testy všechny v pořádku a gynekologicky taky... Je to deset let a problémy mám uz asi navždy... Co me pomáhá? Na nic jsme nepřišla, jen na me zabírají bylinky... Takže aspoň to... A kdo me pomohl tak ten bylinkar z Prahy Jonáš... Namíchal mi byliny a měla jsem na pár let pokoj, a to jsem tomu nevěřila. Takže jediná ma rada, zkus tady toho bylinkare, jinak se samozřejmě nech pořádně vyšetřit.spici chlamidie neznám, bud je máš chronicky nebo akutně... Ale z krve nebo ze steru jsou zjistitelny, samozřejmě pokud se nedrží zánět někde na děloze ale to musí vidět například při biobsii... Snad jsem ti nějak pomohla...
@mamio ahoj no já práve nerozumím tomu c ojsou chronické chlamýdie..to znamena že by byly ze steru poksždé znatelné,? nebo jak se to projevuje, psč ja u všech testu ze steru je měal negativní..ale pouze z krve se zjistilo ž zánet proběhl ale ve krerém case a jak dlouho pred tim odberem nikdo neví...nebo že by byl partner přenašec..fakt nevíím...celkem mě to desí...a jak říkás ja chlapy testuji už davno minimalne na hiv...ale jak vidis i negativni tewst na chlamydie nic neznamená...taky ksem ho mela negativni a prssdtoi u me v nejakou dobu nemoc propukla a z čeho fakt nevím..jestlimám prave ložiško v tele nejake skryte..nebo znovunakažení...fakt nemam paru ele mavli nad tim rukou proste infekce prodelalna a uzavreno
@europa00 čtu to znova, a nevím uz co si myslet... A jak je ted dlouho co jste byli společně na testech? To je fakt divný... Me spíš kdybych nevěděla ze tvůj byl na testech, tak bych řekla ze te nakazil znovu on... Neboť pokud je to preleceny pořádně jak u tebe tak u něj a on nezahyba nikde, sama se jen tak nezaktivuje... Ikdyz samozřejmě nejsem doktor a chlamka je svine. Ja brala doxyciklin minimálně měsíc na ně.
@mamio ted cca před 4 měsícema...a u me vyslo v 2017 ze tam probehla infekce ale nebyla uz aktivnio jen napachala neplechu...problemy jsem mela od prvni kyretaže tak už pruser za pruserem vše ško do kytek a vše se zhoršilo..najedenou se mi tam objevil streptokok- e coli..atd proste vse co jsem nikdy v zibvote nemela..nevim jestli jsem se nakazila v nemocnici pac se ve me pul koru hrabali fkt jak v praseti rozrezanem...nevim...a doted se nemzu dat dokupxy...pritel tvrdi ze nevernxy nebyl..n miliardu procet to nevite nikdy ze ale ted mu jeste veřím...mela jsem hodne osalbenou imunitu plus psychika v hajzlu..fakt nevim ale nekde jsem četla že chlamydie normalni preziva v bunce hostitele i klidne nekolik let nez znova uderi a pokud nema dotyčy dobrou imunitu v te cghvili tak ho semele
@europa00 možný to je, ta chlamidie je svine a me způsobila 10lety problémy s chronickyma zanetama mocaku... Zkusit toho bylinkare, nejsem zrovna nějakej alternativec, ale na tohle me byliny fakt zabrali... Posílám odkaz https://www.lecitel-jonas.cz/
Omlouvam se za off topic reakci, ale neda mi to: Kde si proboha behem sedmi let vzala tri chlapy s touto nemoci?