Dobrý den, za poslední 2 a půl měsíce jsem měla 6x menstruaci, jestli to vůbec menstruace byla.Někdy trvala klasicky 5 dní, jindy jen 2, jindy třeba 6-7 dní. Trpím mykózou, tak nevím jestli to může být z toho. Když mám menstruaci v termínu, tak mě bolí břicho normálně, jako vždy. Jakmile krvácím, občas jen špiním nebo mám hnědý výtok, bolí mě pravá část podbřišku. K mému gynekologovi jdu až 20.12., dřív nebyl volný termín. Už mě to docela znepokojuje a je to dost nepříjemné. Nevím jestli čekat až na mojí doktorku nebo vyhledat pomoc dřív. Nevíte co by to mohlo být nebo nemáte některá podobnou zkušenost?
Předem děkuji za odpověď.
doktor v takovem to pripadu ma vzit hned, kdyz popisete situaci. Rozhodne to sranda neni a loela bych na okamzitem prijeti pripadne vymene doktora , je plno veci co to muze byt od banalit po vaznejsi.
@petruse11 Nemáš třeba přehled v tom, jaký interval mezi tím krvácením je? Jestli třeba ta klasická menstruace nepřijde za cca 14 dní po tom silnějším špinění? V některých cyklech může totiž probíhat tzv. ovulační krvácení. Je to hormonálně podmíněné, bývají u toho i silnější příznaky ovulace (píchání na jedné straně podbřišku, může vystřelovat až ke konečníku). Trvá cca 2 dny.
@werumka Nikdy to nemá pravidelné intervaly. Skončí mi menstruace, za dva dny mám špinění a třeba za další dva dny mam zase silné krvácení. Nemkdy je to třeba po 8 dnech, někdy po 10. Jak řikám, nikdy to není pravidelné. Právě nemám píchání ale klasickou bolest někdy silnější někdy slabší.
@petruse11 jj, pokud mas opravdu mezi ms a krvacenim pauzu pouze dva dny, tak to neni dobre. Muze to byt jenom rozhazenym hormonem, ale v nemocnici ti udelaji vic vysetreni, navic mnohem rychleji a celkove to vse uspisis podle mne. A jak rikam, blizi se Vanoce, at uz muzes myslet na peceni, baleni darku a jine prijemnosti, nez na termin u dr., co ti rekne, aby bylo vse v poradku a tak. A dej vedet! Drzim palce
Tak je to nejspíš způsobené cystou na vaječníku, takže budu muset na operaci 😒
nevím co by to mohlo být, ale náš dr (potažmo snad každý co vím, případně ambulance v nemocnici) má ranní ambulanci, kam se dá zajít bez objednání. člověk si to sice odsedí a odčeká, ale tohle bych řešila dřív jak za měsíc. tak ať je to nějaká "kravina" 🙂