Ahoj holky, máte některá zkušenosti s bylinnými kapkami nebo kúrou od Naděje? Já jsem začala užívat kúru na srovnání hormonů. Mám PCO a tudíš cyklus úplně rozházený. Tak jsem zvědavá, jestli to pomůže aspoň na to srovnání cyklu🙂
Pouzivam ruzne kapicky na ruzne potize-na prevenci/prvotni lecbu beznych onemocneni-cesnek jako prirodni atb,grep a echinaceu na podporu imunity,lichorerisnici na zanety dych.cest,mocak a nebo svedici pokozku.
Brala jsem její kúru na boreliozu, a pak i kúru na míru namísto pokračovací kúry, a v podstatě mi zmizelo většina problémů. Ovšem nebrala jsem jenom ty její věci, vždy toho mám víc.
Také jsem brala kúru - nemohla jsem podruhé otěhotnět, měla jsem problémy s menstruací. A teď mám doma 2-letého chlapečka 🙂
@jablecna těžko říct, ale žádné klíště jsem neměla, ani nebyla poštípaná, ani flek...potíže od loňského ledna už větší, předtím takové neurčité, že člověk neví zda to tomu přisoudit nebo ne. Naposledy jsemklíště měla jako dítě, deset klíšťat, potom vysoké horečky po dobu čtyř dní,víc si nepamatuju. Ale dala jsemsi dělat test na encefalitidu a ta to nebyla. Tu jsem neprodělala, čili klidně můžu mít tu boreliozu od tehdy. Jen se prostě projevila až teď, a atb jsem brala jen měsíc v létě.
@diamanta ahaa, tak to máte dlouho. Tak já to měla neléčené pár měsíců a když mi dali jen 3 týdny ATB, tak mi nezabralo. A zkoušela jsem Podhorné kúru na boreliozu a bohužel taky nic. Měla jsem to hodně rozjeté, ač jen pár měsíců neléčené. Holt každý organismus se s tím vypořádává jinak. Mně pomohla až antibiotika na dýl, kombinace. Testy vám tedy vyšly pozitivní asi 🙂 jen mě zajímalo, jak jste se z toho dostala jen s tinkturami od Podhorné od Naděje, no taky asi nejdřív musel být záběr antibiotiky 😊
Ahoj ☺ mě cysta praskla každý měsíc a znovu se vytvořila a zase praskla, hrůza a kapala jsem celý set proti myomum a cystám a po dvou měsících klid ☺ a po dalším měsíci jsem plánovane otěhotněla 😂 zvyšuje to prý i plodnost. U mě to zabralo, držím palce ☺
@bartovaandrea Děkuju 🙂 Věřím, že by mi to mohlo konečně pomoct 🙂 A jak se ti projevovala ta prasklá cysta? Mně praskla jednou a skončila jsem s hroznýma bolestma na pohotovosti.
@bartovaandrea Prosím-co je celý set proti myomům a cystám a kde to lze zakoupit? Děkuju moc 🙂
Jo a drmek kapky mi dr doporučila ☺
Užívala jsem od nich tinkturu z maliníku na srovnání cyklu a po všech různých hormonech to bylo první co mi zabralo a máme doma princeznu 🙂