Bylinky Naděje, máte zkušenost?

monikaa91
13. led 2018

Ahoj holky, máte některá zkušenosti s bylinnými kapkami nebo kúrou od Naděje? Já jsem začala užívat kúru na srovnání hormonů. Mám PCO a tudíš cyklus úplně rozházený. Tak jsem zvědavá, jestli to pomůže aspoň na to srovnání cyklu🙂

sunnurse
13. led 2018

Užívala jsem od nich tinkturu z maliníku na srovnání cyklu a po všech různých hormonech to bylo první co mi zabralo a máme doma princeznu 🙂

monikaa91
autor
13. led 2018

@sunnurse Jee děkuju za pozitivní zkušenost. A po jak dlouhé době se zadařilo, jestli se můžu zeptat?🙂

leneee
13. led 2018

Pouzivam ruzne kapicky na ruzne potize-na prevenci/prvotni lecbu beznych onemocneni-cesnek jako prirodni atb,grep a echinaceu na podporu imunity,lichorerisnici na zanety dych.cest,mocak a nebo svedici pokozku.

diamanta
13. led 2018

Brala jsem její kúru na boreliozu, a pak i kúru na míru namísto pokračovací kúry, a v podstatě mi zmizelo většina problémů. Ovšem nebrala jsem jenom ty její věci, vždy toho mám víc.

terka_85
13. led 2018

Také jsem brala kúru - nemohla jsem podruhé otěhotnět, měla jsem problémy s menstruací. A teď mám doma 2-letého chlapečka 🙂

monikaa91
autor
13. led 2018

@terka_85 To je super🙂 A jak dlouho jste tu kúru užívala, než se zadařilo? 🙂

terka_85
13. led 2018

@monikaa91 Myslím, že cca 3 měsíce... Držím palce, ať to také vyjde 🙂

monikaa91
autor
13. led 2018

@terka_85 Děkuju, mně už jednou pomohly homeopatika na srovnání, ale po 3 měsích se to vrátilo do starý kolejí. Tak doufám, že tohle pomůže, slyším na to hodně pozitivních ohlasů 🙂

jablecna
13. led 2018

@diamanta jejda, taky borelióza? A začala jste léčit v tom prvním, dobře léčitelném stadiu či v tom diseminovaném a hůře léčitelném? Brala jste i antibiotika či jen toto? Děkuji 😊

sunnurse
13. led 2018

@monikaa91 Celkem dva roky, ale necelého půl roku od nasazení maliníku

diamanta
15. led 2018

@jablecna těžko říct, ale žádné klíště jsem neměla, ani nebyla poštípaná, ani flek...potíže od loňského ledna už větší, předtím takové neurčité, že člověk neví zda to tomu přisoudit nebo ne. Naposledy jsemklíště měla jako dítě, deset klíšťat, potom vysoké horečky po dobu čtyř dní,víc si nepamatuju. Ale dala jsemsi dělat test na encefalitidu a ta to nebyla. Tu jsem neprodělala, čili klidně můžu mít tu boreliozu od tehdy. Jen se prostě projevila až teď, a atb jsem brala jen měsíc v létě.

jablecna
15. led 2018

@diamanta ahaa, tak to máte dlouho. Tak já to měla neléčené pár měsíců a když mi dali jen 3 týdny ATB, tak mi nezabralo. A zkoušela jsem Podhorné kúru na boreliozu a bohužel taky nic. Měla jsem to hodně rozjeté, ač jen pár měsíců neléčené. Holt každý organismus se s tím vypořádává jinak. Mně pomohla až antibiotika na dýl, kombinace. Testy vám tedy vyšly pozitivní asi 🙂 jen mě zajímalo, jak jste se z toho dostala jen s tinkturami od Podhorné od Naděje, no taky asi nejdřív musel být záběr antibiotiky 😊

bartovaandrea
15. led 2018

Ahoj ☺ mě cysta praskla každý měsíc a znovu se vytvořila a zase praskla, hrůza a kapala jsem celý set proti myomum a cystám a po dvou měsících klid ☺ a po dalším měsíci jsem plánovane otěhotněla 😂 zvyšuje to prý i plodnost. U mě to zabralo, držím palce ☺

monikaa91
autor
16. led 2018

@bartovaandrea Děkuju 🙂 Věřím, že by mi to mohlo konečně pomoct 🙂 A jak se ti projevovala ta prasklá cysta? Mně praskla jednou a skončila jsem s hroznýma bolestma na pohotovosti.

laja64
16. led 2018

@bartovaandrea Prosím-co je celý set proti myomům a cystám a kde to lze zakoupit? Děkuju moc 🙂

monikaa91
autor
16. led 2018

@laja64 Můžete napsat do poradny paní mgr. Podhorné, popsat jí Váš problém a ona Vám určí bylinkovou kúru 🙂

laja64
16. led 2018

@monikaa91 Děkuju moc

monikaa91
autor
16. led 2018

@laja64 Není zač 😉

bartovaandrea
16. led 2018

Jo a drmek kapky mi dr doporučila ☺

verunkadar
Autor odpověď smazal