Ahoj holky, nyní budu končit šestinedělí a teprve včera jsem se odvazila podívat tam dolu... A strašně jsem se lekla, protože mi přišlo, že prosté mám něco v pochvě.. Pak jsem si tam tedy trochu sáhla a opdavdu jsem na prst něco nahmatala... Nevím jestli jw ro ještě otok nebo co by to mohlo být?je pravda, že asi poslední týden když jdu na zachod, tal cítím jak kdyby mě tam něco tlacilo... Bylo to i nepříjemné (mírně bolestivé), na pohmat měkké (přirovnála bych to možná jak hemeroid nebo tak )
Byla jsek šitá prý dost i zevnitř... Tento týden jsu na kontrolu, talze budu řešit s doktorem, ale ja jen jestli jste to někdo taky tak neměl?
To bude čípek. Zatáhne se, nebojte.
Já zase po porodu a po šití mám uvnitř (směrem k zadku) takovou bulku (mám je celkem asi 2). Nijak extra nebolí. Doktorka po kontrole nic neříkala, spíš naopak říkala, že je šití hezké. Jsem už 4 měsíce po porodu a stále to mám a předpokládám, že mi to tam zůstane. 😩
@palja
@veroniqess
@marta_kovar
Děkuji, tak jste mě trochu uklidnili🙏
Tak já tam po porodech také nějakou jakoby bulku z tkáně mám, ptala jsem se lékařky a prý to vše vypadá ok a po porodu už to nikdy nebude vypadat tak jako před porodem... natož po několika v mém případě. Takže se s tím snažím srovnat a dál nepátrám ( jinak já jsem po posledním poprodu už rok a půl a ten byl navíc sekcí).
Nevím co to může být, ale není to ještě děložní čípek? Já jsem to tak taky měla, že jsem v sobě "něco" cítila. Na prohlídce po šestinedělí dr nic neříkala, ale cítila jsem to pořád a trochu to bolelo. Celé se to srovnalo cca půl roku po porodu.